ΚΟΣΜΟΣ

Αίγυπτος: 15χρονη πυρπόλησε τον πατέρα της με φιάλη υγραερίου

Αίγυπτος: 15χρονη πυρπόλησε τον πατέρα της με φιάλη υγραερίου
Tarek Wajeh / AP

Η 15χρονη από την Αίγυπτο άνοιξε μια φιάλη βουτανίου και γέμισε το σπίτι με αέριο, με αποτέλεσμα να σημειωθεί έκρηξη και να ξεσπάσει φωτιά, όταν ο πατέρας της προσπάθησε να ανάψει τσιγάρο. 

Συγκεκριμένα, η δολοφονία σημειώθηκε στην πόλη Ατφίχ της Γκίζας, στην Αίγυπτο, όπου η Αστυνομία έλαβε ειδοποίηση για πυρκαγιά σε διαμέρισμα και τον θάνατο ενός άνδρα.

Σύμφωνα με το Sky News Arabia, οι Αρχές υποψιάστηκαν ότι η φιάλη αερίου βουτανίου είχε ανοιχθεί, ενώ στο σημείο έφτασαν η Αστυνομία, ο ιατροδικαστής και η εισαγγελία.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η ανήλικη φέρεται να σκότωσε τον πατέρα της σε αντίποινα για τον χωρισμό από τη μητέρα της αλλά και για τον εθισμό του στα ναρκωτικά.

Κατόπιν, οι αστυνομικοί κάλεσαν την 15χρονη η οποία δεν είχε τραυματιστεί από τη φωτιά, ενώ κατά την ανάκρισή της η ίδια παραδέχτηκε ότι άνοιξε τη φιάλη αερίου. Μάλιστα, εξήγησε στους άνδρες της Ασφάλειας ότι «σχεδίαζε να απαλλαγεί από τον πατέρα της. Άνοιξε τη φιάλη βουτανίου και γέμισε το διαμέρισμα με γκάζι. Έπειτα, εκείνη βγήκε εκτός σπιτιού».

Η 15χρονη κατηγορούμενη παραπέμφθηκε χθες (27/08) στην Εισαγγελία ανηλίκων για έρευνα και λήψη νομικών μέτρων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ