Γερμανία: Φόβοι για χτύπημα όπως στην Κωνσταντινούπολη
Οι ενδεχόμενες επιθέσεις από ισλαμιστές είναι η μεγαλύτερη απειλή για τη Γερμανία σύμφωνα με τα όσα είπε ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Αντικατασκοπίας της χώρας, στην Frankfurter Allgemeine.
«Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο επιθέσεις όπως αυτές της Κωνσταντινούπολης να διαπραχθούν και στη χώρα μας», είπε ο Χανς-Γκέοργκ Μάασεν.
Ο ίδιος τόνισε πως παρά τις ήττες που υφίσταται στο πεδίο των μαχών το Ισλαμικό Κράτος, οι οπαδοί του στην Ευρώπη, αλλά και όσοι ετοιμάζονται να φτάσουν σε αυτή δεν χάνουν το ηθικό τους και είναι αποφασισμένοι να κάνουν αιματηρές επιθέσεις.
Είναι χαρακτηριστικό πως οι Γερμανοί πολίτες φοβούνται πως μια επίθεση όπως αυτές στην Κωνσταντινούπολη και τις Βρυξέλλες δεν αποκλείεται να γίνει και σε γερμανικό έδαφος. Μάλιστα σύμφωνα με έρευνα για την Bild am Sonntag το ποσοστό των Γερμανών που θεωρούν πιθανό κάτι τέτοιο φτάνει στο 62%.
Στην Βουλή η τροποποίηση της σύμβασης μεταξύ του Δημοσίου και της HELLENIC TRAIN
10:59
Φέι Ντάναγουεϊ και Νίκολα Πελτζ-Μπέκαμ πρωταγωνιστούν στο δράμα «Prima» των Morelli Brothers
10:57
Transformations podcast, powered by EY: Πώς το ΑΙ αλλάζει την εμπειρία πελάτη
10:56
Σε κλίμα έντασης οι βουλευτικές εκλογές στην Ουγκάντα - Η βίαιη προεκλογική εκστρατεία του Μουσεβένι (pics)
10:53