ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Μπήκε στο Ρεκόρ Γκίνες με την μακρύτερη χαίτη μήκους 173 εκατοστών στον κόσμο

ΗΠΑ: Μπήκε στο Ρεκόρ Γκίνες με την μακρύτερη χαίτη μήκους 173 εκατοστών στον κόσμο
Unsplash

Στις 9 Φεβρουαρίου του 1990 έκοψε για τελευταία φορά τα μαλλιά της, η 58χρονη Αμερικανίδα Τάμι Μάνις, και το 2023 κέρδισε μια θέση στο Ρεκόρ Γκίνες αφού έχει και επίσημα τη μακρύτερη χαίτη στον κόσμο με μήκος σχεδόν 173 εκατοστά.

«Πολλοί άνθρωποι το παρατηρούν μόνο όταν γυρνάω, οπότε τις περισσότερες φορές είναι σαν να μην συνειδητοποιούν πόσο μακριά είναι τα μαλλιά μου μέχρι να δουν την πίσω πλευρά», δήλωσε σε βίντεο που δημοσιεύτηκε από το Guinness World Records την Πέμπτη.

«Ήταν η δεκαετία του ογδόντα και όλοι είχαν χαίτη» είπε, προσθέτοντας ότι για πρώτη φορά εμπνεύστηκε να αφήσει χαίτη αφού παρακολούθησε το μουσικό βίντεο του τραγουδιού Voices Carry των Til Tuesday.

«Η κοπέλα είχε χαίτη και ήθελα πραγματικά μια τέτοια», συμπλήρωσε.

Αφού έκοψε τη χαίτη της τον Νοέμβριο του 1989, το μετάνιωσε αμέσως, αποφασίζοντας να την αφήσει ξανά τον επόμενο χρόνο, και από τότε δεν τα ξαναέκοψε.

«Το πιο περίεργο πράγμα που διαπιστώνω είναι ότι οι άνθρωποι με θυμούνται από χρόνια πριν», δήλωσε η Τάμι.

Το 2022, η Τάμι συμμετείχε στην κατηγορία «Femullet» του 2022 US Mullet Championships και τερμάτισε στη δεύτερη θέση. Αμέσως μετά, τα Παγκόσμια Ρεκόρ Γκίνες άνοιξαν την κατηγορία ρεκόρ για τη μακρύτερη χαίτη και η Tami υπέβαλλε αίτηση.

«Πληροφορήθηκα για πρώτη φορά ότι τα Παγκόσμια Ρεκόρ Γκίνες πράγματι άνοιξαν μια κατηγορία για χαίτη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου», δήλωσε η Τάμι, η οποία έβγαλε ακόμη και βίντεο που καταγράφει το μήκος των μαλλιών της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ