Επίθεση ενόπλων έξω από τέμενος του Χιούστον
Τρεις ένοπλοι επιτέθηκαν και πυροβόλησαν πολίτη που επισκεπτόταν τέμενος, στο Χιούστον του Τέξας, μόλις μία ημέρα μετά από μια άλλη επίθεση, παλι σε τέμενος, αυτή τη φορά της Φλόριντα.
Σύμφωνα με το Reuters, ένας γιατρός, πάρκαρε το αυτοκίνητό του και κατευθυνόταν προς την είσοδο του τεμένος, όταν δέχθηκε την επίθεση τριών κουκουλοφόρων. Πριν καν προλάβει να αντιδράσει, τον πλησίασαν και ένας εξ αυτών τον πυροβόλησε δύο φορές.
Οι ένοπλοι τράπηκαν σε φυγή και ο τραυματίας σωριάστηκε στο έδαφος, βρήκε όμως τη δύναμη να πετάξει το κινητό του τηλέφωνο στο εσωτερικό του τεμένους, βλέποντας ότι η πόρτα ήταν ελαφρώς ανοιχτή, ενώ κάλεσε σε βοήθεια. Όταν είδε τους πρώτους πιστούς να βγαίνουν έξω, τους φώναξε απλά να καλέσουν τη γραμμή έκτακτης ανάγκης (911) και να ζητήσουν ένα ασθενοφόρο.
Ο οφθαλμίατρος Αρσλάν Ταγιαμούλ υπεβλήθη σε λεπτή χειρουργική επέμβαση και σύμφωνα με το Reuters έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο. Οι δράστες της επίθεσης εξακολουθούν να διαφεύγουν της σύλληψης και οι Αρχές εκτιμούν ότι αποτελούν κίνδυνο για τους πολίτες του Χιούστον μια και τα κίνητρά τους είναι θρησκευτικά.
Μαρινάκης: Ήταν προσωπική θέση η άποψη για το επίδομα ανεργίας- Η αντιπολίτευση δεν θέλει το διάλογο
12:53
Τροχαίο δυστύχημα στην Εύβοια: Νεκρή μία 80χρονη γυναίκα μετά από ανατροπή αυτοκινήτου
12:51
Live εικόνα από τον Ναό της Αγίας Τριάδας στη Νίκαια: Πλήθος κόσμου αποχαιρετά τον Γιώργο Μαζωνάκη
12:47
Πάολα, Πετρέλης, Βέρτης, Οικονομόπουλος: Όλοι στη Νίκαια για το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Μαζωνάκη
12:36