Πάπας Φραγκίσκος: Έπαιξε... μποξ με τον Σιλβέστερ Σταλόνε
Ο πάπας Φραγκίσκος έπαιξε… μποξ με τον Σιλβέστερ Σταλόνε, σε συνάντηση που είχε σήμερα με τον σταρ του «Ρόκι» στο Βατικανό.
Όταν τον σύστησαν στον Σταλόνε και την οικογένειά του, ο ποντίφικας σχολίασε ότι του άρεσαν πολύ οι ταινίες του ηθοποιού. Χαμογελώντας, ο Σταλόνε σήκωσε τις γροθιές του και πήρε θέση «επίθεσης», απαντώντας «Έτοιμος, ας πυγμαχήσουμε».
Ο 86χρονος Φραγκίσκος, ο οποίος λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει μετακινείται με τη βοήθεια μπαστουνιού, έριξε μια γροθιά με το αριστερό του χέρι, με τον ηθοποιό να τον χειροκροτεί για την προσπάθειά του.
Ο Σταλόνε, που είναι 77 ετών και κατάγεται από την Ιταλία, έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό με τη σειρά ταινιών στις οποίες υποδυόταν τον φανταστικό μποξέρ «Ρόκι Μπαλμπόα».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Διαμαρτύρεται η Λιθουανία για την φράση του Πάπα περί μεγάλης ρωσικής αυτοκρατορίας
Πάπας Φραγκίσκος: «Εκφράζω την αλληλέγγυα εγγύτητά μου στον ελληνικό λαό»
Από 1 έως 11 Σεπτεμβρίου η υποβολή αιτήσεων εγγραφής στις ΣΑΕΚ του υπουργείου Παιδείας
23:29
Πολωνία: Πυρκαγιά σε εργοστάσιο κατασκευής drones - Ερευνάται το ενδεχόμενο δολιοφθοράς
23:16
Γερμανία: Γυναίκα πλαστογράφησε διάγνωση καρκίνου για το παιδί της- Απέσπασε 350.000 ευρώ από δωρεές
23:04
Βρετανία: 27 άτομα εγκλωβίστηκαν σε τρενάκι λούνα παρκ - Έμειναν 3 ώρες σε ύψος 15 μέτρων
22:52