Πάπας Φραγκίσκος: Έπαιξε... μποξ με τον Σιλβέστερ Σταλόνε
Ο πάπας Φραγκίσκος έπαιξε… μποξ με τον Σιλβέστερ Σταλόνε, σε συνάντηση που είχε σήμερα με τον σταρ του «Ρόκι» στο Βατικανό.
Όταν τον σύστησαν στον Σταλόνε και την οικογένειά του, ο ποντίφικας σχολίασε ότι του άρεσαν πολύ οι ταινίες του ηθοποιού. Χαμογελώντας, ο Σταλόνε σήκωσε τις γροθιές του και πήρε θέση «επίθεσης», απαντώντας «Έτοιμος, ας πυγμαχήσουμε».
Ο 86χρονος Φραγκίσκος, ο οποίος λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει μετακινείται με τη βοήθεια μπαστουνιού, έριξε μια γροθιά με το αριστερό του χέρι, με τον ηθοποιό να τον χειροκροτεί για την προσπάθειά του.
Ο Σταλόνε, που είναι 77 ετών και κατάγεται από την Ιταλία, έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό με τη σειρά ταινιών στις οποίες υποδυόταν τον φανταστικό μποξέρ «Ρόκι Μπαλμπόα».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Διαμαρτύρεται η Λιθουανία για την φράση του Πάπα περί μεγάλης ρωσικής αυτοκρατορίας
Πάπας Φραγκίσκος: «Εκφράζω την αλληλέγγυα εγγύτητά μου στον ελληνικό λαό»
Απολογείται ο 46χρονος που πυροβόλησε τέσσερις ανήλικους στο Αίγιο
12:48
Νέα μελέτη: Ο Τυραννόσαυρος έτρεχε στις μύτες των ποδιών και ήταν ταχύτερος από τον Γιουσέιν Μπολτ
12:39
«Η ΕΚΤ δεν βλέπει ακόμα κύμα απολύσεων εξαιτίας της τεχνητής νοημοσύνης», λέει η Λαγκάρντ
12:37
Σε εξέλιξη το φοιτητικό συλλαλητήριο για τα Τέμπη στα Προπύλαια: Δείτε βίντεο και φωτογραφίες - Κλειστός ο σταθμός «Πανεπιστήμιο» του Μετρό
12:32