Η Αθηνά Ωνάση έκλεισε την κάνουλα του ρευστού στον Ντόντα
Σκληρό πόκερ έχει ξεκινήσει να παίζει η Αθηνά Ωνάση με τον Αλβάρο Ντόντα με στόχο ο Βραζιλιάνος playboy να πάρει μετά το διαζύγιο μόνο όσα δικαιούται και όχι όσα πιθανόν ορέγεται.
Βέβαια τα 11 εκατ. δολάρια που έχει να λαμβάνει ο Βραζιλιάνος δεν είναι και ένα ευκαταφρόνητο ποσό μιας και το προγαμιαίο συμβόλαιο ανέφερε πως για κάθε χρόνο έγγαμου βίου στην τσέπη του θα έμπαινε ένα εκατομμύριο στην περίπτωση διαζυγίου.
Ωστόσο ο Βραζιλιάνος γόης φαίνεται πως έχει ανοιχτή «όρεξη» και είναι έτοιμος να διεκδικήσει 400 εκατ. δολάρια καθώς με τα 11 εκατ. θεωρεί ότι... αδικείται. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ντόντα προσπαθεί να πάρει όσα περισσότερα μπορεί από την Αθήνα πριν από το οριστικό αντίο.
Χαρακτηριστικό της κόντρας είναι το γεγονός πως η Αθηνά Ωνάση έχει ζητήσει «πάγωμα» των κοινών λογαριασμών που έχει με τον εν διαστάσει σύζυγό της κλείνοντας ουσιαστικά την... κάνουλα του ρευστού. Μάλιστα οι πληροφορίες λένε πως το αρμόδιο δικαστήριο των Βρυξελλών αποφάσισε υπέρ της Αθηνάς Ωνάση και μπλόκαρε κάθε λογαριασμό.
OpenAI: Σε «κόκκινο συναγερμό» το ChatGPT λόγω Gemini 3 - «Να κινηθούμε ταχύτερα»
14:05
Τον Δεκέμβριο η απόφαση της Κομισιόν για τις πωλήσεις κινητήρων εσωτερικής καύσης μετά το 2035
14:02
Byron: Οκτώ περιοχές στο πέρασμα της κακοκαιρίας τις επόμενες ώρες – Πότε υποχωρεί (pics - vids)
14:00
Θεσσαλονικη: Ένταση μεταξύ ΜΑΤ και αγροτών στον κόμβο των «Πράσινων Φαναριών»
13:56