Βρετανία: Στη φυλακή Γάλλοι διακινητές που έκρυψαν μετανάστες μέσα σε έπιπλα
Σε κάθειρξη 9 ετών και 11 μηνών καταδικάστηκε ένα ζευγάρι Γάλλων διακινητών από βρετανικό δικαστήριο επειδή βοήθησε να εισέλθουν στη Βρετανία Βιετναμέζοι μετανάστες.
Ο Ζουνιόρ Τουσέν και η Αντρέν Πολ είχαν δηλώσει ένοχοι ενώπιον του δικαστηρίου του Χόοβυ, στη νότια Αγγλία.
Είχαν κρύψει μια Βιετναμέζα και τρία παιδιά μέσα σε έπιπλα, όπως καναπέδες και ντουλάπες, τα οποία μετέφεραν με το φορτηγάκι τους από τη Γαλλία με προορισμό το Νιού Χέιβεν Πορτ.
Οι Άγγλοι συνοριοφύλακες τους υποψιάστηκαν και έψαξαν το φορτηγάκι. Παρατήρησαν ότι οι καναπέδες κουνιούνταν και βρήκαν τους μετανάστες κρυμμένους κάτω από τα στρώματα και μέσα σε άλλα έπιπλα, ανέφερε το υπουργείο Εσωτερικών.
Αρχικά, το ζευγάρι υποστήριξε ότι αγνοούσε την παρουσία των μεταναστών στο όχημα, όμως από τα δακτυλικά αποτυπώματα που άφησαν διαπιστώθηκε η εμπλοκή του Τουσέν. Η Αντρέν Πολ είχε κάνει πολλά «ύποπτα» ταξίδια στη Βρετανία τους προηγούμενους μήνες.
Η παρακολούθηση βίντεο με junk food στα social media καταπολεμάει τις λιγούρες, σύμφωνα με μελέτη
08:30
Επιστράφηκαν στην Ελλάδα 26 κλεμμένες αρχαιότητες από τις ΗΠΑ - Ανάμεσά τους αγάλματα και νομίσματα (pics)
08:18
«Κανείς δεν θα αναγκάσει την Κούβα σε παράδοση» απαντά στις απειλές Τραμπ ο πρόεδρος της χώρας
08:07
Βολιβία: Υπό κράτηση πιλότος και συγκυβερνήτης του C-130 που συνετρίβη τον Φεβρουάριο σε αυτοκινητόδρομο
07:56