Βέμπερ: Ο Μπόρις Τζόνσον είναι δειλός
Επίθεση στον Νάιτζελ Φάρατζ και τον Μπόρις Τζόνσον εξαπέλυσε ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Ευρωκοινοβούλιο, Μάνφρεντ Βέμπερ.
«Πολιτικοί της κατηγορίας του Φάρατζ και του Τζόνσον είναι οι κυρίως υπεύθυνοι για την απώλεια εμπιστοσύνης στην πολιτική και όχι η Ευρώπη», είπε σε συνέντευξή του στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας Neuen Osnabrücker Zeitung.
Ο χριστιανοκοινωνιστής (CSU) Γερμανός πολιτικός κατηγόρησε επίσης τους δύο παραιτηθέντες Βρετανούς πολιτικούς ότι ευθύνονται για την αυξανόμενη δυσαρέσκεια των πολιτών σε όλη την Ευρώπη.
Ο Βέμπερ καταφέρθηκε ιδιαίτερα κατά του Μπόρις Τόνσον λέγοντας χαρακτηριστικά:
Το να διχάζει καταρχάς τη χώρα του και μετά να το βάζει στα πόδια είναι δειλή συμπεριφορά και αποκαλύπτει την πλήρη έλλειψη σχεδίου.
SPONSORED
«Ανακαινίζω»: Πότε ανοίγει το νέο πρόγραμμα - Οι δύο φάσεις του προγράμματος
02:00
Τέθηκε σε λειτουργία το politis.gov.gr: Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα ενημέρωσης των πολιτών
01:00
Έκτακτη οικονομική ενίσχυση: Πότε θα πληρωθούν τα 150 ευρώ για κάθε παιδί
00:30
Πληρωμές e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ: Ποιοι πάνε ταμείο από 8 έως 12 Ιουνίου
23:57