ΚΟΣΜΟΣ

Αρκούδα εισέβαλε στο Disney World της Φλόριντα, έκλεισαν 11 αξιοθέατα

Αρκούδα εισέβαλε στο Disney World της Φλόριντα, έκλεισαν 11 αξιοθέατα
Κόσμος έξω από το Κάστρο της Σταχτοπούτας στο Disney World της Φλόριντα AP Photo/John Raoux

Μια ενήλικη θηλυκή αρκούδα που εντοπίστηκε τη Δευτέρα στο χώρο του Μαγικού Βασιλείου στο Disney World της Φλόριντα, είχε ως αποτέλεσμα να κλείσουν για το κοινό 11 δημοφιλή αξιοθέατα. Το ζώο τελικά αιχμαλωτίστηκε χωρίς πρόβλημα, σύμφωνα με την Επιτροπή Προστασίας Ψαριών και Άγριας Ζωής της Φλόριντα.

«Στις περισσότερες περιπτώσεις, είναι καλύτερο για τις αρκούδες να τους δίνεται χώρος και να μετακινούνται μόνες τους, αλλά δεδομένης της κατάστασης, το προσωπικό αιχμαλώτισε το ζώο και μετέφερε την αρκούδα έξω από το πάρκο, σε μια περιοχή μέσα ή γύρω από τον Εθνικό Δρυμό Ocala», ανέφερε η επιτροπή.

Τα αξιοθέατα που έκλεισαν ήταν τα Swiss Family Treehouse, Magic Carpets of Aladdin, Jungle Cruise, Enchanted Tiki Room, Pirates of the Caribbean, Country Bear Jamboree, Tom Sawyer Island, Walt Disney World Railroad, Liberty Square Riverboat, Hall of Presidents και Haunted Mansion.

Οι εναέριες εικόνες που κατέγραψε η θυγατρική του CNNi, WESH, δείχνουν ότι η αρκούδα συνελήφθη σε δασώδη περιοχή κοντά στο αξιοθέατο It's a small world του Μαγικού Βασιλείου.

Εκτός από το Μαγικό Βασίλειο, στο Disney World της Φλόριντα υπάρχουν άλλα τρία μεγάλα θεματικά πάρκα: EPCOT, Hollywood Studios και Animal Kingdom.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ