Προφυλακιστέοι οι 6 από τους 8 Κουβανούς βολεϊμπολίστες που συνελήφθησαν για βιασμό
Προφυλακιστέοι κρίθηκαν σήμερα Τρίτη οι 6 από τους 8 αθλητές της εθνικής ομάδας βόλεϊ της Κούβας, οι οποίοι συνελήφθησαν για το βιασμό μιας νεαρής κοπέλας στο Τάμπερε της Φινλανδίας.
Δικαστήριο της Φινλανδίας αποδέχτηκε τις ενδείξεις της αστυνομίας και οι 6 αθλητές θα παραπεμφθούν σε δίκη, χωρίς να έχει καθοριστεί η ημερομηνία.
Συγκεκριμένα, οι έξι διεθνείς βολεϊμπολίστες είναι οι Κάλβο, Άλμπο, Σεπέδα, Άμπραχαμ, Σόσα και Ουριάρτε. Οι Κουβανοί αθλητές ισχυρίζονται πως θα δικαιωθούν από τις εξετάσεις DNA.
Υπενθυμίζεται ότι η εθνική ομάδα της Κούβας συμμετείχε σε διεθνές τουρνουά που διεξαγόταν στην πόλη Τάμπερε. Όπως μετέδωσε το φινλανδικό πρακτορείο ειδήσεων STT, ο βιασμός φέρεται να έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο στο οποίο είχε καταλύσει η κουβανική αποστολή.
Σημειώνεται ότι οι Κάλβο και Άλμπο είχαν υπογράψει σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό αντίστοιχα, ωστόσο μετά τις σημερινές εξελίξεις, οι δύο ομάδες βρίσκονται σε αναζήτηση άλλων αθλητών που θα τους αντικαταστήσουν.
Αγωνία για τους εγκλωβισμένους Έλληνες ναυτικούς στον Περσικό - Τι λέει το υπουργείο Ναυτιλίας (vid)
18:56
Χατζηδάκης: 5,3 δισ. από το Κοινωνικό Κλιματικό Ταμείο στο περιβάλλον, τη στέγαση και τις μεταφορές
18:45
«Απειλή» Ντόναλντ Τραμπ: «Θα σκεφτούμε την αποχώρηση από το ΝΑΤΟ»
18:36
Ο Λευκός Οίκος απορρίπτει τους λόγους παραίτησης του υπεύθυνου για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας
18:24