Πατέρας σκότωσε «κατά λάθος» τον 14χρονο γιο του σε σκοπευτήριο
Ένας άνδρας σκότωσε πυροβολώντας κατά λάθος τον έφηβο γιο του -ηλικίας 14 ετών- σε ένα σκοπευτήριο στην Φλόριντα.
Ο Ουίλιαμ Μπράμπι έκανε εξάσκηση στη σκοποβολή με ένα μικρό ημιαυτόματο πιστόλι, όταν ένας κάλυκας από το όπλο εξοστρακίστηκε στον τοίχο και κατέληξε μέσα στο πουκάμισό του. Στη συνέχεια χρησιμοποίησε το δεξί του χέρι, με το οποίο κρατούσε το όπλο, στην προσπάθεια να βγάλει τον κάλυκα.
Σύμφωνα με τον άλλο γιό που βρισκόταν που ήταν παρών, ο άντρας προσπαθώντας να βγάλει τον καυτό κάλυκα, έστρεψε το όπλο προς τα πάνω και αυτό εκπυρσοκρότησε. Η σφαίρα εξοστρακίστηκε στο ταβάνι και τραυμάτισε θανάσιμα τον μικρό Στίβεν.
Τα άλλα δύο παιδιά του Ουίλιαμ Μπράμπι, ο γιος του ηλικίας 24 ετών και η κόρη του ηλικίας 12 ετών, ήταν παρόντα στο περιστατικό, ωστόσο δεν τραυματίστηκαν.
Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα, δεν αποφάσισε όμως να ασκήσει δίωξη στον πατέρα.
Τέτοιου είδους δυστυχήματα δεν είναι κάτι το σπάνιο στις ΗΠΑ, όπου ο αριθμός των όπλων που έχουν ατομικά οι πολίτες υπερβαίνει τον αριθμό των κατοίκων της χώρας. Για χιλιάδες οικογένειες, η επίσκεψη σε ένα σκοπευτήριο αποτελεί αγαπημένη συνήθεια, μαζί μάλιστα με τα παιδιά.
Μάλιστα, τον Αύγουστο του 2014 ένα κοριτσάκι ηλικίας 9 ετών σκότωσε τον εκπαιδευτή της στην Αριζόνα, ενώ περιεργαζόταν ένα πυροβόλο.
Φθιώτιδα: Εντοπίστηκε φυτεία με περισσότερα από 2.000 δενδρύλλια κάνναβης - Δύο συλλήψεις
14:43
Ο Όμιλος Fourlis ανακοινώνει τη συμφωνία για την πώληση της συμμετοχής του στο Sofia South Ring Mall
14:35
ΣΕΦ: Το Ελεγκτικό ακύρωσε τον διαγωνισμό για ενεργειακη αναβάθμιση - Ορισε νέο για τις 10 Σεπτέμβρη
14:32
Η Trade Estates ανακοινώνει τη συμφωνία για την απόκτηση ποσοστού 50% στο Sofia South Ring Mall
14:26