Βρετανία: Σε νέο χαμηλό 31 ετών υποχωρεί η στερλίνα
Σε άλλα νομίσματα στρέφονται οι επενδυτές, στον απόηχο του Brexit, με αποτέλεσμα η στερλίνα να καταγράψει νέο χαμηλό 31 ετών.
Η στερλίνα, ένα από τα βασικά οχήματα μέσω του οποίου οι χρηματοοικονομικές αγορές μπορούν να εκφράσουν τις ανησυχίες τους για το βρετανικό δημοψήφισμα, υποχώρησε έως και τα 1,2798 δολάρια, το χαμηλότερο επίπεδό του από τον Ιούνιο του 1985, πριν ανακάμψει γύρω στα 1,2990 στη διαπραγμάτευσή του στο Λονδίνο καθώς ο βρετανικός δείκτης των blue-chip FTSE 100 ξεκίνησε τη σημερινή συνεδρίαση με άνοδο. Η λίρα έχει σημειώσει πτώση κατά 13% από τα επίπεδα προ του δημοψηφίσματος της 23ης Ιουνίου.
Έναντι του ευρώ, η στερλίνα υποχώρησε νωρίτερα σε χαμηλό τριετίας και έφθασε ακόμα και τις 86,29 πένες ανά ευρώ πριν ανακάμψει κοντά στις 85,51 πένες.
Βόλος: Ασθενοφόρο έπιασε φωτιά στην εθνική οδό - Στο νοσοκομείο το πλήρωμα
20:31
Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε σε χαντάκι στην Παλλήνη
20:21
Artemis II: Οι πρώτοι άνθρωποι που θα φτάσουν πιο μακριά από τη Γη από ποτέ (vid)
20:12
LIVEBLOG ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Live η συνέντευξη Τραμπ για Ιράν: «Μπορεί να τους τσακίσουμε μέσα σε μια νύχτα, ακόμη και αύριο»
20:03