Iσπανία: 14χρονος σε αμόκ μαχαίρωσε καθηγητές και μαθητές
Ανανεώθηκε:
Συνελήφθη έφηβος που επιτέθηκε εναντίον εκπαιδευτικών και μαθητών με μαχαίρι στην πόλη της νότιας Ισπανίας Χερέθ ντε λα Φροντέρα, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Efe επικαλούμενο την τοπική Αστυνομία.
Ειδικότερα, τρεις καθηγητές και δύο μαθητές φέρονται να μαχαιρώθηκαν από έναν 14χρονο μαθητή, ο οποίος έβγαλε μαχαίρι από την τσάντα του και εξαπέλυσε επίθεση καθώς άρχιζαν τα μαθήματα στο σχολείο Elena García Armada Institute της πόλης Χερέθ ντε λα Φροντέρα στην Αναδολουσία της νότιας Ισπανίας.
Ο 14χρονος μαθητής, που δεν κατονομάζεται, φέρεται να βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ. Αστυνομικοί κατέφθασαν στο σχολείο μετά το περιστατικό και τον συνέλαβαν.
Μάλιστα, ένας από τους καθηγητές φαίνεται πως βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση αφού μαχαιρώθηκε στο μάτι και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, αναφέρει το ABC de Andalucia.
Η κατάσταση των άλλων δύο καθηγητών και των δύο μαθητών δεν είναι ακόμη γνωστή, κατά τις ίδιες πληροφορίες.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Φρίκη στην Πολωνία: Πατέρας και κόρη είχαν αιμομικτική σχέση - Δολοφονημένα μωρά βρέθηκαν στο σπίτι
ΗΠΑ: Ακυρώνονται εκδηλώσεις για τους εορτασμούς της 4ης Ιουλίου, λόγω του καύσωνα
23:40
Ιράν: Οι ΗΠΑ πρέπει να αποδεχθούν τα νέα δεδομένα στο εμπόριο, λέει ο Γκαλιμπάφ
23:35
Αμφιλοχία: Στο νοσοκομείο επτάχρονος που τραυματίστηκε σε ράμπα ΑμεΑ σε παραλία
23:24
Κολυδάς για αλλαγές στην ΕΜΥ: «Θέλουμε μια ισχυρή υπηρεσία ή να το κλείσουμε το μαγαζί;»
23:15