Κακοκαιρία Elias: Απόγνωση στα παραποτάμια χωριά των Φαρσάλων - Βρέθηκαν κάτω από νερό και τη λάσπη
Ανανεώθηκε:
Στο στόχαστρο της κακοκαιρίας Elias και τα παραποτάμια χωριά των Φαρσάλων που ακόμα μετρούν τις πληγές τους από το πέρασμα του Daniel.
Όπως αναφέρει το onlarissa.gr η Υπέρεια, δίπλα στον ποταμό Ενιπέα, για μία ακόμη φορά βρέθηκε κάτω από το νερό και τη λάσπη.
Η απόγνωση των κατοίκων είναι μεγάλη καθώς, όπως αναφέρει το larissanet.gr για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις εβδομάδες βλέπουν τα νερά να καλύπτουν δρόμους και περιβάλλοντες χώρους μέσα στο χωριό.
PHOTO 1 / 4
Photo 1/4
ΠΗΓΗ: onlarissa.gr
Photo 2/4
ΠΗΓΗ: onlarissa.gr
Photo 3/4
ΠΗΓΗ: onlarissa.gr
Photo 4/4
ΠΗΓΗ: onlarissa.gr
Μικρότερης έκτασης πλημμυρικά φαινόμενα καταγράφηκαν στα επίσης παραποτάμια χωριά Ευύδριο και Πυργάκια.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Οδοιπορικό CNN Greece: Ξημέρωσε νέα καταστροφή – Δραματικές εικόνες σε Βόλο και Αλυκές
ΕΛΛΑΔΑ
Κακοκαιρία Elias: Εφιαλτικές ώρες για χωριά στη Λάρισα - Εκκενώσεις και απεγκλωβισμοί
ΚΟΣΜΟΣ
Η NASA δεσμεύτηκε να κατασκευάσει πυρηνικό αντιδραστήρα στη Σελήνη μέχρι το 2030
08:11
ΕΛΛΑΔΑ
Τρελή πορεία ΙΧ στη Θεσσαλονίκη: Μεθυσμένη 24χρονη έπεσε με το όχημά της σε 15 αυτοκίνητα (pics&vid)
08:10
ΧΡΗΜΑ
ΕΝΦΙΑ: Ποιοι και πώς κερδίζουν μείωση 20% για ασφαλισμένες κατοικίας - «Οδηγός» με 21 ερωταπαντήσεις και αναλυτικά παραδείγματα
08:03
ΕΛΛΑΔΑ
Ανοιχτή η εθνική οδός Αθηνών - Λαμίας: Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες
08:02
ΕΛΛΑΔΑ