ΚΟΣΜΟΣ

Αίσιο τέλος για τον ποδοσφαιριστή της Νις που απειλούσε να αυτοκτονήσει από γέφυρα

Αίσιο τέλος για τον ποδοσφαιριστή της Νις που απειλούσε να αυτοκτονήσει από γέφυρα
Ο 22χρονος Αλεξί Μπεκά Μπεκά (αριστερά) απειλούσε να πέσει από την οδογέφυρα Μανιάν στον αυτοκινητόδρομο Α8. AP Photo/Daniel Cole

Σώθηκε ο ποδοσφαιριστής της Νις Αλεξί Μπεκά Μπεκά που απειλούσε να πηδήξει από γέφυρα. Πριν από λίγο, όπως έγινε γνωστό ο 22χρονος πείστηκε να κατέβει από την γέφυρα.

Ο 22χρονος Γάλλος αμυντικός μέσος κάθισε για ώρες πάνω στην γέφυρα απειλώντας να πηδήξει αλλά τελικά σώθηκε, χάρη στην έγκαιρη και συντονισμένη επέμβαση αστυνομικών, πυροσβεστών και ανθρώπων της Νις.

Ο Αλεξί Μπεκά Μπεκά απειλούσε να πέσει από την οδογέφυρα Μανιάν στον αυτοκινητόδρομο Α8. Ο νεαρός παίκτης φέρεται να σταμάτησε το όχημά του στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης, προτού απειλήσει να πηδήξει στο κενό.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η γέφυρα στην οποία βρέθηκε ο 22χρονος παίκτης και απειλούσε να τερματίσει τη ζωή του έχει ύψος 100 μέτρων, ενώ δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη ο λόγος που έφτασε σε αυτό το σημείο (από την πλευρά των εκπροσώπων του υπήρχε διάψευση ρεπορτάζ που έκανε λόγο για απογοήτευσή του μετά από χωρισμό).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ