Κρεμλίνο: Δεν γνωρίζουμε για την προεδρική υποψηφιότητα Πούτιν τον επόμενο μήνα
Το Κρεμλίνο ανακοίνωσε σήμερα ότι δεν γνωρίζει τίποτα για το δημοσίευμα της εφημερίδας Kommersant, σύμφωνα με το οποίο ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν θα ανακοινώσει τον επόμενο μήνα ότι θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα στις προεδρικές εκλογές που θα διεξαχθούν τον Μάρτιο.
Ο εκπρόσωπος τύπου του Κρεμλίνου προέβη στην δήλωση αυτή προς τους δημοσιογράφους κατά την διάρκεια τηλεφωνικής ενημέρωσης.
Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Kommersant, αναφέρει ότι ο ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν ενδέχεται τον ερχόμενο μήνα να αφήσει να εννοηθεί πως θα είναι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές του 2024.
Ο Πούτιν, στον οποίο ο Μπόρις Γέλτσιν είχε παραδώσει την προεδρία την τελευταία ημέρα του 1999, έχει ήδη υπηρετήσει ως πρόεδρος περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον ηγέτη της Ρωσίας μετά τον Ιωσήφ Στάλιν, ξεπερνώντας την 18ετή θητεία του Λεονίντ Μπρέζνιεφ.
Ο Πούτιν γίνεται 71 ετών στις 7 Οκτωβρίου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ρωσία: Ο Πούτιν θα ανακοινώσει τον Νοέμβριο πως θα είναι υποψήφιος και το 2024
Λευκός Οίκος: Ο Πούτιν σφάλλει αν ποντάρει στην κόπωση των Δυτικών
Επιστροφή ενοικίου: Πότε θα πιστωθούν τα χρήματα στους δικαιούχους
04:00
Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα: Πότε λήγει η προθεσμία για το πρόγραμμα κατάρτισης δικαιούχων ανέργων
03:00
Πότε τίθενται σε ισχύ οι αλλαγές στις χρεώσεις ρεύματος - Τι προβλέπει η απόφαση της ΡΑΑΕΥ
02:00
Ξεκινούν σήμερα Δευτέρα οι χειμερινές εκπτώσεις - Αναλυτικός οδηγός για τους καταναλωτές
01:00