Πρόστιμο σε αεροδρόμιο για μια θήκη iPhone
Στο αεροδρόμιο του Έσσεξ στην Αγγλία, σημειώθηκε την Πέμπτη άλλο ένα περίεργο περιστατικό εξαιτίας των αυστηρότατων ελέγχων για εκρηκτικά και γενικότερα για επίδοξους τρομοκράτες.
Οι άνδρες ασφαλείας σταμάτησαν σε ένα από τα σημεία ελέγχου έναν νεαρό, από την τσέπη του οποίου προεξείχε η λαβή ενός όπλου.
Έτοιμοι να αναλάβουν δράση σε περίπτωση που χρειαζόταν, ζήτησα από τον νεαρό να βγάλει από την τσέπη αργά το όπλο. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα η ανακούφιση ήταν διάχυτη μιας και το... όπλο αποδείχθηκε απλά μια θήκη iPhone.
Ωστόσο, επειδή οι Αρχές δε βρήκαν καθόλου αστείο το περιστατικό, ο νεαρός Βρετανός θα τιμωρηθεί με πρόστιμο για δημόσιο αδίκημα επειδή μετέφερε ένα όπλο-απομίμηση σε δημόσιο χώρο.

Πηγή: Essex Police
Λίγο αργότερα, οι αστυνομκοί του Έσσεξ έγραφαν αστειευόμενοι στο twitter το εξής:
«Το να φέρνεις τέτοια αντικείμενα στο αεροδρόμιο, καθιστά πιο δύσκολο να προλάβεις την πτήση σου».
Για την ιστορία, δεν υπήρξε καμία αναταραχή στις πτήσεις και όλοι οι επιβάτες έφτασαν στους προορισμούς τους.
Πληρωμές Ιουλίου ΔΥΠΑ – Πάνω από 155 εκ. ευρώ σε ανέργους, σπουδαστές και γονείς
19:30
Liveblog: Στις φλόγες σπίτια στην Ψάθα - Εκκενώσεις από Λούμπα, Αλεποχώρι και Μορφέικα
19:25
Η Δανία επεκτείνει τη στρατιωτική θητεία από 4 σε 11 μήνες - Στο επίκεντρο η Γροιλανδία
19:19
Μέτρα στήριξης των πυρόπληκτων από την Ελληνική Ένωση Τραπεζών
19:08