«Μπαράζ» επιθέσεων με 150 ρουκέτες από τη Γάζα στο Τελ Αβίβ
«Μπαράζ» επιθέσεων με 150 ρουκέτες σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (7/10) από τη Γάζα στο Τελ Αβίβ.
Την είδηση ανακοίνωσε η ένοπλη πτέρυγα της Χαμάς, λέγοντας πως η κίνηση αυτή αποτελεί «απάντηση στον βομβαρδισμό του πύργου στο κέντρο της πόλης της Γάζας», όπως αναφέρεται σε ανάρτηση στο Telegram, όπως μεταδίδει το CNNi.
Τα βίντεο που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτυπώνουν τις τρομακτικές εξελίξεις ανάμεσα στο Ισραήλ και τη Χαμάς.
Νωρίτερα, η στιγμή που αεροπορική επιδρομή του ισραηλινού στρατού «χτύπησε» πύργο στη Λωρίδα της Γάζας πίσω από δημοσιογράφο καταγράφηκε σε ζωντανή μετάδοση από το al jazeera.
Ειδικότερα, η δημοσιογράφος Γιούμα ΕλΣαϊντ μετέδιδε live την εξέλιξη των σφοδρών συγκρούσεων ανάμεσα στο Ισραήλ και τη Χαμάς, όταν ένας πύραυλος χτύπησε έναν πύργο πίσω της.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Η στιγμή που ρουκέτα συντρίβει πύργο στη Λωρίδα της Γάζας σε ζωντανή μετάδοση
Γλυφάδα: 75χρονος τραυμάτισε σοβαρά με κοπίδι 65χρονο για οικονομικές διαφορές
23:15
Στο νοσοκομείο η εκπαιδευτικός μετά το σοβαρό περιστατικό στο 1ο Νηπιαγωγείο Άνω Λιοσίων
23:03
Ωρες κοινής ησυχίας: Αλλαγές από την 1η Οκτωβρίου - Τι απαγορεύεται
22:52
Εκπληκτος ο Τραμπ με την απελευθέρωση των υπόπτων στη Βρετανία: «Με εκπλήσσει που τους άφησαν»
22:42