Πόλεμος στο Ισραήλ: Γαλλίδα υπήκοος ανάμεσα στους νεκρούς των επιθέσεων
Ανανεώθηκε:
Μια Γαλλίδα υπήκοος σκοτώθηκε από τις επιθέσεις της Χαμάς στο Ισραήλ, όπως ανακοίνωσε την Κυριακή, 8/10, το γαλλικό υπουργείο Εξωτερικών, σημειώνοντας ότι πολλοί Γάλλοι υπήκοοι στο Ισραήλ δεν έχουν ακόμη εντοπιστεί.
«Με λύπη πληροφορηθήκαμε τον τραγικό θάνατο μιας συμπατριώτισσας μας στο Ισραήλ στο πλαίσιο των τρομοκρατικών επιθέσεων», δήλωσε η εκπρόσωπος του γαλλικού ΥΠΕΞ, Αν-Κλερ Λεζάντρ, ενώ επανέλαβε τις «αυστηρές οδηγίες επαγρύπνησης» στους Γάλλους υπηκόους που βρίσκονται στο Ισραήλ.
Eξάλλου, όπως ανακοίνωσε νωρίτερα την Κυριακή η Γαλλίδα πρωθυπουργός Ελιζαμπέτ Μπορν στο τηλεοπτικό δίκτυο BFM TV, η Air France έχει αναστείλει τις πτήσεις της προς το Τελ Αβίβ έπειτα από την επίθεση που εξαπέλυσε χθες στο Ισραήλ η παλαιστινιακή ισλαμιστική οργάνωση Χαμάς.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σολτς: Βάρβαρες και εξωφρενικές οι ενέργειες της Χαμάς
Μαρτυρία Έλληνα από το Ισραήλ: Κρυβόμαστε σε δωμάτιο από μπετόν - Καθαρίζουν γυναίκες και παιδιά
Ισραήλ: Η κυβέρνηση κήρυξε επίσημα τον πόλεμο στη Χαμάς - Πάνω από 1000 οι νεκροί
Πόλεμος στο Ισραήλ: Πάνω από 700 νεκροί, συνεχείς οι βομβαρδισμοί - Επαναπατρίζονται 149 Έλληνες
Πράσινα τιμολόγια Δεκεμβρίου: Πού κυμαίνονται - Δείτε τις τιμές των παρόχων
03:00
Υποχρεωτικό το IRIS σε όλες τις επιχειρήσεις: Διευκρινίσεις για τα όρια συναλλαγών
02:00
Eπιστροφή ενοικίου: Μέχρι πότε υποβάλλεται η τροποποιητική δήλωση από τους ενοικιαστές
01:00
ΔΥΠΑ: Τι πρέπει να γνωρίζετε για την ειδική παροχή προστασίας μητρότητας
00:30