Πόλεμος στο Ισραήλ: Εκατοντάδες εγκλωβισμένοι ψάχνουν πτήσεις διαφυγής από το Τελ Αβίβ
Σκηνές χάους εκτυλίσσονται στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ, καθώς μετά τον πόλεμο που ξέσπασε στο Ισραήλ, εκατοντάδες ταξιδιώτες έχουν εγκλωβιστεί, καθώς δεν βρίσκουν πτήση διαφυγής από τη χώρα, με τις μάχες να συνεχίζονται.
Συγκεκριμένα, το αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ υπολειτουργεί με τις αμερικανικές αεροπορικές εταιρίες, όπως η United Airlines, η Delta Air Lines και η American Airlines έχουν αναστείλει τις πτήσεις τους προς το Τελ Αβίβ.
Παράλληλα, μέχρι τη Δευτέρα έχουν ανασταλεί πτήσεις η Swiss International Air Lines, η Austrian Airlines και η Lufthansa.
«Η Lufthansa ακύρωσε όλες τις πτήσεις της από και προς το Ισραήλ μέχρι και τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023. Οι αποφάσεις για το προσεχές πρόγραμμα πτήσεων θα ληφθούν στις αρχές της επόμενης εβδομάδας», τονίζει σχετική ανακοίνωση.
Μια από τα ίδια από την Air France, η οποία σταμάτησε την αεροπορική της σύνδεση μέχρι νεωτέρας με το Ισραήλ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πόλεμος στο Ισραήλ: Την αλληλεγγύη της Ρώμης εξέφρασε η Μελόνι στον Νετανιάχου
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ
14:17
ΥΠΕΣ Ιταλίας: «Η ICE δεν θα πραγματοποιήσει ποτέ αστυνομικές επιχειρήσεις στην επικράτειά μας»
14:12
Τροχαίο δυστύχημα στη Ρουμανία: Διασωληνωμένος στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου ο τρίτος τραυματίας
14:05
Η Αθήνα στο επίκεντρο του παγκόσμιου διαλόγου: Εναρκτήριο Συμπόσιο του Διεθνούς Κοινού των Ακαδημιών
13:54