ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ CNN GREECE ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΟΣΜΟΣ

Πόλεμος στο Ισραήλ: Το CNN Greece σε καταφύγιο στο κέντρο του Τελ Αβίβ

Πόλεμος στο Ισραήλ: Το CNN Greece σε καταφύγιο στο κέντρο του Τελ Αβίβ
CNN Greece

Εικόνες που προκαλούν ρίγος κατέγραψε η κάμερα του CNN Greece, κατεβαίνοντας σε καταφύγια στην καρδιά του Τελ Αβίβ, εκεί όπου πλέον κρύβονται απλοί πολίτες για να ξεφύγουν από νέες επιδρομές της Χαμάς

Έτσι, την ώρα που η ισραηλινή κυβέρνηση ετοιμάζεται για χερσαία επίθεση στη Γάζα, η Χαμάς συνεχίζει να επιτίθεται στον αστικό ιστό των μεγάλων πόλεων του Ισραήλ και αυτό θέτει σε ετοιμότητα κυρίως γυναίκες και παιδιά, καθώς οι άνδρες βρίσκονται ήδη σε κατάσταση επιστράτευσης.

Ο Γιάννης Χαραμίδης «ξεναγήθηκε» από Ισραηλινούς μέσα σε ένα από αυτά τα καταφύγια με τις εικόνες να προκαλούν ανατριχίλα.

Αργά το βράδυ της Κυριακής, οι σειρήνες είχαν σταματήσει να ηχούν, όμως, δίνονται συνεχώς οδηγίες προς τους απλούς πολίτες να περιορίζουν τις μετακινήσεις τους, να μην κυκλοφορούν ούτε με αυτοκίνητα, καθώς η χώρα βρίσκεται σε επιφυλακή για νέο χτύπημα εξαιτίας του πολέμου στο Ισραήλ.

Οι δρόμοι στο Τελ Αβίβ έχουν αδειάσει και οι κάτοικοι βρίσκονται σε απόλυτη ετοιμότητα για να σπεύσουν στα καταφύγια.

Στα περισσότερα από δέκα χωριά που εισέβαλαν το πρωί μέλη της Χαμάς, σκοτώνοντας και παίρνοντας δεκάδες ομήρους, δεν κατοικούν Έλληνες.

Τα μέλη της Ελληνικής κοινότητας είναι σε ετοιμότητα και παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ