Στις φλόγες η Μέση Ανατολή: Εκατοντάδες νεκροί - «Είναι η 11η Σεπτεμβρίου του Ισραήλ»
Πάνω από 260 άτομα ανασύρθηκαν νεκρά από το μουσικό φεστιβάλ στο Ισραήλ που βάφτηκε στο αίμα μετά την αιφνιδιαστική επίθεση της Χαμάς.
Ο απολογισμός των νεκρών προέρχεται από την οργάνωση διάσωσης Zaka, σύμφωνα με το CNNi.
Τα θύματα στο Ισραήλ μετά την αναζωπύρωση της βίας, έχουν ξεπεράσει τους 600, ωστόσο υπάρχουν αναφορές πως ο αριθμός αυτός είναι ακόμα μεγαλύτερος.
Στη Λωρίδα της Γάζας έχουν χάσει τη ζωή τους πάνω από 400 άνθρωποι, από τις ισραηλινές επιδρομές.
Ο αμερικανικός στρατός, αναπτύσσει στόλο και μαχητικά αεροσκάφη στην ανατολική Μεσόγιο, στο πλαίσιο της επιπρόσθετης στήριξης που υποσχέθηκε στο Ισραήλ ο Λευκός Οίκος.
Σε εξέλιξη βρίσκεται συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλειάς του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη. Ο Ισραηλινός πρεσβευτής στα Ηνωμενα Έθνη δήλωσε ότι η επίθεση της Χαμάς, ήταν η 11η Σεπτεμβρίου του Ισραήλ. Ο Παλαιστίνιος πρεσβευτής στον ΟΗΕ δήλωσε ότι πρέπει να αντιμετωπιστούν τα βαθύτερα αίτια της σύγκρουσης στην περιοχή.
Αλεξία Τροκούδη: Από τις αίθουσες δικαστηρίων, στη λογοτεχνία του τραύματος
12:40
Σύγκρουση ελικοπτέρων στην Ψαθά: Κατέθεσαν οι δύο επιβαίνοντες - Οι κρίσιμες επικοινωνίες
12:35
Τουρισμός για όλους 2026-2027: Άνοιξε η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων - Ποια ΑΦΜ παίρνουν σειρά
12:25
Η Ιατρική Σχολή του δημόσιου Βρετανικού Πανεπιστημίου Keele στην Ελλάδα: Ένα νέο πρότυπο για σπουδές
12:20