Στις φλόγες η Μέση Ανατολή: Εκατοντάδες νεκροί - «Είναι η 11η Σεπτεμβρίου του Ισραήλ»
Πάνω από 260 άτομα ανασύρθηκαν νεκρά από το μουσικό φεστιβάλ στο Ισραήλ που βάφτηκε στο αίμα μετά την αιφνιδιαστική επίθεση της Χαμάς.
Ο απολογισμός των νεκρών προέρχεται από την οργάνωση διάσωσης Zaka, σύμφωνα με το CNNi.
Τα θύματα στο Ισραήλ μετά την αναζωπύρωση της βίας, έχουν ξεπεράσει τους 600, ωστόσο υπάρχουν αναφορές πως ο αριθμός αυτός είναι ακόμα μεγαλύτερος.
Στη Λωρίδα της Γάζας έχουν χάσει τη ζωή τους πάνω από 400 άνθρωποι, από τις ισραηλινές επιδρομές.
Ο αμερικανικός στρατός, αναπτύσσει στόλο και μαχητικά αεροσκάφη στην ανατολική Μεσόγιο, στο πλαίσιο της επιπρόσθετης στήριξης που υποσχέθηκε στο Ισραήλ ο Λευκός Οίκος.
Σε εξέλιξη βρίσκεται συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλειάς του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη. Ο Ισραηλινός πρεσβευτής στα Ηνωμενα Έθνη δήλωσε ότι η επίθεση της Χαμάς, ήταν η 11η Σεπτεμβρίου του Ισραήλ. Ο Παλαιστίνιος πρεσβευτής στον ΟΗΕ δήλωσε ότι πρέπει να αντιμετωπιστούν τα βαθύτερα αίτια της σύγκρουσης στην περιοχή.
SPONSORED
Χιλιάδες διαδηλωτές κατέκλυσαν το Λονδίνο: Ταυτόχρονες πορείες εθνικιστών και φιλοπαλαιστινίων
16:47
Η Ελβετία ανοίγει απόρρητα αρχεία του «Άγγελου του Θανάτου» Μένγκελε στο Άουσβιτς
16:46
Παπαστεργίου στο συνέδριο ΝΔ: «Η Ελλάδα από το 2019 μέχρι σήμερα έχει αλλάξει ουσιαστικά»
16:37
Ισραήλ: Νέα πλήγματα στον νότιο Λίβανο παρά τη συμφωνία για παράταση της εκεχειρίας
16:25