Το Τελ Αβίβ μετρά τις πληγές του και ζει με τον φόβο νέων επιθέσεων
Ανανεώθηκε:
Οι κάτοικοι του Τελ Αβίβ προσπαθούν να επανέλθουν στα βασικά της καθημερινότητας, αν και αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο, καθώς ο κίνδυνος για νέες επιθέσεις από την Χαμάς είναι υπαρκτός.
Όπως κατέγραψε ο φακός του CNN Greece πολλά κτήρια έχουν καταστραφεί ολοσχερώς. Συνεργεία απομακρύνουν τους όγκους του μπετόν που κατέρρευσαν, ενώ δειλά κάποιοι προσπαθούν να επανέλθουν σε βασικές λειτουργίες.
Νωρίτερα ήχησαν σειρήνες συναγερμού για ρουκέτες στην Ιερουσαλήμ ακολουθούμενες από αρκετές εκρήξεις, σύμφωνα με δημοσιογράφους του AFP στην πόλη. Οι σειρήνες είχαν ηχήσει ξάνα στην παλιά πόλη το Σάββατο, την πρώτη ημέρα της στρατιωτικής επίθεσης της Χαμάς κατά του Ισραήλ.
Το ισραηλινό Γενικό Επιτελείο ανακοίνωσε χθες Κυριακή ότι στρατεύματα κατόρθωσαν να ανακτήσουν τον έλεγχο σε 29 περιοχές του Νοτίου Ισραήλ, οι οποίες είχαν καταληφθεί νωρίτερα από Παλαιστίνιους μαχητές.
«Παρέμβαση στο Ορμούζ θα σήμαινε ένα βήμα προς την εμπλοκή στον πόλεμο» λέει η Μελόνι
23:59
Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΓΙΑ 17Η ΜΕΡΑ: Στο κόκκινο η κόντρα ΗΠΑ - ΕΕ για τα Στενά του Ορμούζ - Κλιμακώνεται η ένταση μεταξύ Ιράν και Ισραήλ
23:54
Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήσεις και συλλήψεις για τη φραστική επίθεση εναντίον δημοσιογράφων στην Τούμπα
23:49
Εκρήξεις στη Βαγδάτη: Πυρκαγιά στην οροφή ξενοδοχείου, χωρίς αναφορές για θύματα (vid)
23:40