Ο Μπαρόζο βρήκε δουλειά στην Goldman Sachs
Η Goldman Sachs προσέλαβε τον πρώην πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο ως σύμβουλο και μη εκτελεστικό πρόεδρο της διεθνούς μονάδας της, ανακοίνωσε σήμερα η επενδυτική τράπεζα που έχει έδρα τις ΗΠΑ.
Ο Μπαρόζο έχει διατελέσει πρόεδρος της Κομισιόν από το 2004 έως το 2014 και πρωθυπουργός της Πορτογαλίας από το 2002 έως το 2004.
Η Goldman Sachs International, της οποίας θα προεδρεύει ο Μπαρόζο, έχει την έδρα της στο Λονδίνο και από τα 6.000 μέλη του προσωπικού της, λιγότερα από 1.000 έχουν τη βάση τους εκτός Βρετανίας.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ ο Μπαρόζο θα βοηθήσει την εταιρεία στο έργο της να συμβουλευει πελάτες για το πώς να αντιμετωπίζουν το "γεμάτο προκλήσεις και αβέβαιο οικονομικό περιβάλλον", αναφέρουν σε δήλωσή τους οι δύο επικεφαλης της Goldman Sachs Μάικλ Σέργουντ και Ρίτσαρντ Γκνοντ.
Παπασταύρου: Νέοι κανόνες και εξειδικεύσεις για ΑΠΕ και Natura - Στη Βουλή το νομοσχέδιο
14:39
Νέο άλμπουμ για τους Laibach - Μια αυστηρή κριτική στην τυποποίηση της μουσικής
14:37
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών: 5 Μαΐου Mario Brunello και το σπάνιο πίκολο βιολοντσέλο
14:30
Ευρεία σύσκεψη στο Λευκό Οίκο για το Ιράν και τα Στενά του Ορμούζ συγκαλεί ο Τραμπ
14:29