Γαλλία: Προειδοποίηση για βόμβα στο Ανάκτορο των Βερσαλλιών
Το Ανάκτορο των Βερσαλλιών εκκενώνεται, έπειτα από προειδοποίηση για βόμβα, ανέφερε μια αστυνομική πηγή.
Αναμένονται νέες ανακοινώσεις από τις αρχές σχετικά με τον τρόπο που το μήνυμα περι βόμβας, έφτασε στους υπεύθυνους.
Ο συναγερμός σήμανε έπειτα από ανώνυμη προειδοποίηση στον ιστότοπο moncommissariat.fr, είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο η πηγή αυτή.
Οι Βερσαλλίες δεν πρόκειται να ξανανοίξουν για το κοινό σήμερα.
Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί μπαράζ απειλών για βόμβα σε γαλλικά αξιοθέατα το τελευταίο διάστημα.
Κλείνει το Μουσείο του Λούβρου για λόγους ασφαλείας
Το πλέον φημισμένο μουσείο της Γαλλίας εκκενώθηκε και έκλεισε για λόγους ασφαλείας.
«Το Μουσείο του Λούβρου έλαβε μια γραπτή αναφορά, η οποία έκανε λόγο για λόγους ασφαλείας των επισκεπτών. Αποφασίσαμε να εκκενώσουμε τους χώρους και να κλείσουμε το Μουσείο», ανέφερε στο AFP εκπρόσωπος του Μουσείου.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που οι Αρχές προχώρησαν στο κλείσιμο του Μουσείου, ωστόσο είναι αναπόφευκτη η σύνδεση της απόφασης με τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή.
Στείλαμε όπλα στους Ιρανούς διαδηλωτές μέσω των Κούρδων αποκαλύπτει ο Τραμπ
18:33
ΚΚΕ: Θράσος Μητσοτάκη να εμφανίζεται σαν να μην είναι επικεφαλής κυβέρνησης βουτηγμένη στη σαπίλα
18:21
Συνελήφθησαν τρεις άνδρες στη Γλυφάδα που προέταξαν σε αστυνομικούς πιστόλι, μαχαίρι και σφυρί (pic)
18:09
«Φοβόμασταν ότι ο πιλότος είχε αιχμαλωτιστεί και προσπαθούσε να μας στήσει σε ενέδρα» είπε ο Τραμπ
17:57