ΚΟΣΜΟΣ

Νεκρός βρέθηκε ο 18χρονος Ισπανός ποδοσφαιριστής Αλβάρο Πριέτο

Νεκρός βρέθηκε ο 18χρονος Ισπανός ποδοσφαιριστής Αλβάρο Πριέτο

Νεκρός βρέθηκε τη Δευτέρα (16/10) αρκετές ημέρες μετά την εξαφάνισή του ο 18χρονος ποδοσφαιριστής Αλβάρο Πριέτο.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, αγνοούνταν επί τέσσερις ημέρες.

Οι τοπικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης συνέχισαν να τον αναζητούν χωρίς καμία επιτυχία για τρεις ημέρες πριν κάνουν την ανακάλυψη το πρωί της Δευτέρας. Το πτώμα του Πριέτο βρέθηκε ανάμεσα σε δύο βαγόνια του τρένου Renfe.

Prieto_founded_train_2023-768x493.jpg
Το πτώμα του Πριέτο βρέθηκε ανάμεσα σε δύο βαγόνια του τρένου Renfe.(Φωτογραφία X πρώηνTwitter )

Ο σύλλογος του Πριέτο, η Κόρδοβα της τρίτης κατηγορίας που έπαιξε στη La Liga μόλις την περίοδο 2014-15, επιβεβαίωσε τον θάνατό του με μια συγκινητική δήλωση. Η ανακοίνωση ανέφερε: «Ο Πρίγιο είναι ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους που έχει γνωρίσει ποτέ: Από την Cordoba CF με λύπη μας αναφέρουμε ότι ο νεαρός παίκτης μας Αλβαρο Πριέτο βρέθηκε τελικά νεκρός».

Ο διευθύνων σύμβουλος της Κόρδοβα, Αντόνιο Φερνάντεθ Μοντερούμπιο, μιλώντας σε βίντεο που ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό της στο Χ, πρώην Twitter, είπε: «Τα πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους φίλους και τους συμπαίκτες του Άλβαρο Πριέτο. Έχουν την άνευ όρων υποστήριξή μας. Και τους ευχαριστούμε όλους που μας συμπαραστάθηκαν σε αυτές τις δύσκολες στιγμές».

Οι σύλλογοι της La Liga, Μπαρτσελόνα, Σεβίλλη και Αθλέτικ Μπιλμπάο έστειλαν συλλυπητήρια μηνύματα στον Κόρδοβα και την οικογένεια του παίκτη αφού έμαθαν την είδηση. Η Κόρδοβα ανακοίνωσε αργότερα ότι μια προγραμματισμένη προπόνηση για τους παίκτες της ομάδας νέων της θα ακυρωθεί τη Δευτέρα, αφού έμαθε για το θάνατο του Πριέτο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ