Νετανιάχου: Δεν επιτέθηκαν στο νοσοκομείο ισραηλινές δυνάμεις - Αποδίδει στη Χαμάς την ευθύνη
Στη Χαμάς επιρρίπτει την ευθύνη για την αεροπορική επιδρομή στο νοσοκομείο της Γάζας ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου.
Ειδικότερα, σε ανάρτησή του στο Χ (πρώην Twitter) ο Νετανιάχου γράφει πως «οι τρομοκράτες στη Γάζα είναι αυτοί που επιτέθηκαν στο νοσοκομείο και όχι οι ισραηλινές στρατιωτικές δυνάμεις (IDF)».
«Αυτός που δολοφόνησε βάναυσα τα παιδιά μας, δολοφονεί και τα παιδιά του» δήλωσε.
Νωρίτερα, οι ισραηλινές δυνάμεις (IDF) ισχυρίστηκαν πως το πλήγμα ήταν αποτυχημένη εκτόξευση πυραύλου της Χαμάς.
Ειδικότερα, σε ανάρτησή του στο Twitter ο IDF γράφει «μετά από ανάλυση των επιχειρησιακών συστημάτων του Ισραηλινού Στρατού, μπαράζ ρουκετών, που εκτοξεύτηκε προς το Ισραήλ, πέρασε στην περιοχή του νοσοκομείου και χτυπήθηκε».
«Σύμφωνα με πληροφορίες από διάφορες πηγές που έχουμε, η τρομοκρατική οργάνωση είναι υπεύθυνη για την αποτυχημένη εκτόξευση πυραύλου που έπληξε το νοσοκομείο» ισχυρίζονται οι ισραηλινές στρατιωτικές δυνάμεις.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Επικίνδυνη κλιμάκωση με αιματηρές επιθέσεις στη Μέση Ανατολή - Σε κινούμενη άμμο η διπλωματία
Ισραήλ: Σε αποτυχημένη εκτόξευση πυραύλου της Χαμάς οφείλεται το πλήγμα στο νοσοκομείο
SPONSORED
Eurovision 2026: Πρώτη η Βουλγαρία με το «Bangaranga» - Στην 10η θέση ο Akylas με το Ferto
02:00
Ποιες προθεσμίες δόθηκαν για τα Προγράμματα «Εξοικονομώ» - Αναλυτικά οι ημερομηνίες
02:00
«Νταντάδες της Γειτονιάς»: Ποιοι δικαιούνται 500 ευρώ - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
01:00
Ποια η προθεσμία υποβολής για τις φορολογικές δηλώσεις 2026 - Τι πρέπει να γνωρίζετε
00:30