Γαλλία: Εκκενώνονται έξι αεροδρόμια μετά από απειλές για επιθέσεις
Έξι αεροδρόμια εκκενώνονται στη Γαλλία μετά από απειλές για επιθέσεις. Οι απειλές φαίνεται να στάλθηκαν μέσω email, δήλωσε αστυνομική πηγή στο γαλλικό πρακτορείο.
Ειδικότερα εκκενώνονται τα αεροδρόμια της Λιλ, της Λυών, της Νάντης, της Νίκαιας, της Τουλούζης και του Μποβέ κοντά στο Παρίσι, έως ότου ξεκαθαρίσουν οι Αρχές αν οι απειλές μπορεί να είναι πραγματικές, είπε η πηγή.
Η Γαλλία βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού τις τελευταίες μέρες, έπειτα από επανειλημμένες απειλές για επιθέσεις σε διάφορα δημόσια κτήρια.
Χθες, Τρίτη, εκκενώθηκαν τα ανάκτορα των Βερσαλλιών, λόγω απειλής βόμβας.
Το ανάκτορο παρέμεινε κλειστό για το υπόλοιπο τη ημέρας, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία και την αρχή διαχείρισης του ανακτόρου.
«Για λόγους ασφαλείας το ανάκτορο των Βερσαλλιών εκκενώνεται από τους επισκέπτες του και κλείνει τις πόρτες του για σήμερα», ανακοίνωσε το Chateau de Versailles στον λογαριασμό του στο Twitter (X).
Νωρίτερα, αντίστοιχη διαδικασία είχε ακολουθηθεί στο μουσείο του Λούβρου, στο κέντρο του Παρισιού, «για λόγους ασφαλείας».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Γαλλία: Λήξη συναγερμού στο ανάκτορο των Βερσαλλιών
Προειδοποίηση για επικίνδυνα φαινόμενα και επικίνδυνα πλημμυρικά επεισόδια σήμερα και αύριο
10:39
Φωτιά σε πυλωτή πολυκατοικίας στου Ζωγράφου - Εντοπίστηκε μπιτόνι με βενζίνη
10:34
Open Cosmos: η χρηματοδότηση των 300 εκατ. ευρώ και τα επόμενα σχέδια για την Ελλάδα
10:29
Σαμοθράκη: Περιπατητές έχασαν τον προσανατολισμό τους στις Βάθρες - Μεταφέρθηκαν σε ασφαλές σημείο
10:23