Γαλλίδα πολιτικός ζητά την αφαίρεση της γαλλικής υπηκοότητας του Καρίμ Μπενζεμά
Την αφαίρεση της γαλλικής υπηκοότητας του Καρίμ Μπενζεμά ζητά η Γαλλίδα γερουσιαστής Βαλερί Μπογέ, μετά την κατηγορία του υπουργού Εσωτερικών Ζεράλ Νταρμανέν, για τις φερόμενες σχέσεις του 35χρονου ποδοσφαιριστή με «τρομοκρατική οργάνωση».
Ειδικότερα, αφού ο Νταρμανέν ισχυρίστηκε πως ο Μπενζεμά έχει στενές σχέσεις με την οργάνωση «Αδελφοί Μουσουλμάνοι», η Γαλλίδα γερουσιαστής ζήτησε μέσω δελτίου τύπου να ληφθούν «σκληρά μέτρα» προς τον 35χρονο.
Στο δελτίο τύπου αυτό, η Βαλερί Μπογέ ανέφερε πως θα πρέπει να αφαιρεθεί από τον Μπενζεμά ακόμα και η χρυσή μπάλα που κατέκτησε πριν από ένα χρόνο, σύμφωνα με τη Le Figaro.
«Δεν μπορούμε να δεχτούμε ότι ένας Γάλλος υπήκοος, γνωστός διεθνώς, μπορεί να ντροπιάσει, ακόμη και να προδώσει τη χώρα του με αυτόν τον τρόπο», δηλώνει η Βαλερί Μπογέ.
Υποδοχή με όλες τις τιμές επιφύλαξε στον Πούτιν ο Μόντι (vid)
22:24
Ποινή 18 μηνών στον οδηγό νταλίκας που πήγαινε ανάποδα στην Αθηνών - Θεσσαλονίκης
22:16
«Επίθεση στον αμερικανικό λαό»: Οργή Ρούμπιο για το πρόστιμο της Κομισιόν στο «Χ»
22:08
Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο δείπνο για τα 50 χρόνια του ΣΕΒΕ - Είναι ζωτική η σημασία της Βόρειας Ελλάδας
22:00