Μαρόκο: Δύο Ιταλοί τουρίστες τραυματίστηκαν σε επίθεση με μαχαίρι
Ανανεώθηκε:
Δύο Ιταλοί τουρίστες τραυματίστηκαν ελαφρά κατά την επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκαν, την Πέμπτη (19/10), στην πόλη Φεζ του βόρειου Μαρόκου, από άνδρα.
Ο δράστης επιτέθηκε με μαχαίρι στους δύο Ιταλούς «χωρίς προφανή λόγο», την ώρα που ξεναγούνταν σε τουριστικά αξιοθέατα, ανέφερε ο ιστότοπος Le360. Οι τουρίστες τραυματίστηκαν ελαφρά στα χέρια, σύμφωνα με την ίδια πηγή που επικαλείται αστυνομικές πηγές.
Αστυνομικοί ακινητοποίησαν τον δράστη και τον συνέλαβαν. Κατόπιν έρευνας, διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς είχε νοσηλευθεί με ψυχιατρικές διαταραχές, οι οποίες χρονολογούνται από το 2013. Η τελευταία εισαγωγή του σε κλινική ήταν στις 19 Σεπτεμβρίου, αναφέρουν τα μαροκινά μέσα ενημέρωσης.
Η εισαγγελία ανέθεσε αρχικά την υπόθεση στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία, αλλά στη συνέχεια αποκλείστηκε το ενδεχόμενο να σχετίζεται με τρομοκρατία.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Επίθεση με μαχαίρι στη Γαλλία - Αναφορές για νεκρό
Πολωνία: Επίθεση με μαχαίρι σε νηπιαγωγείο - Συνελήφθη ο δράστης
Γαλλία: Επίθεση με μαχαίρι κοντά σε λύκειο - Ένας νεκρός και τραυματίες
Τρεις νεκροί μετά από επεισόδιο με πυροβολισμούς στην Κωνσταντινούπολη
19:22
«Κανείς δεν θα στείλει μηνύματα στην Τουρκία» - Τσελίκ κατά Αθήνας για Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο
19:13
Δίκη Τεμπών: Συγκλόνισε κατά την κατάθεσή του ο πατέρας της Φραντζέσκας Μπέζα
19:02
Εγκαινιάστηκε το Επίτιμο Προξενείο της Ελλάδας στη Νέα Ορλεάνη
18:52