ΚΟΣΜΟΣ

Φρικτός θάνατος για παίκτη του Χόκεϊ: Παγοπέδιλο του έκοψε τον λαιμό την ώρα αγώνα στην Αγγλία

Φρικτός θάνατος για παίκτη του Χόκεϊ: Παγοπέδιλο του έκοψε τον λαιμό την ώρα αγώνα στην Αγγλία
Ο Άνταμ Τζόνσον AP Photo / Paul Vernon

Θανατηφόρο χτύπημα στο λαιμό από παγοπέδιλο δέχτηκε ο αθλητής του χόκεϊ Άνταμ Τζόνσον κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος της Αγγλίας, αφήνοντας σοκαρισμένους τους θεατές που είδαν το φρικτό ατύχημα να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια τους.

Ο Άνταμ Τζόνσον έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης των Νότιγχαμ Πάνθερς με τους Σέφιλντ Στίλερς για την Elite League του πρωταθλήματος της Αγγλίας.

Ο Αμερικάνος παίκτης των Πάνθερς βρισκόταν στο κέντρο του γηπέδου, όταν αντίπαλός του, πάνω στην μονομαχία με άλλον παίκτη της ομάδας του Νότιγχαμ, πήδηξε και χτύπησε τον Άνταμ Τζόνσον στον λαιμό.

Ο 29χρονος προσπάθησε άμεσα να σηκωθεί, όμως, το χτύπημα που είχε δεχθεί ήταν βαθύ, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει πάνω στον πάγο και να προκληθούν σκηνές πανικού από τους παίκτες και τους γιατρούς που προσπάθησαν να τον βοηθήσουν.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο, το οποίο παρέλαβε τον αθλητή, με τους θεατές να μην μπορούν να συγκρατήσουν τα κλάματά τους και τις φωνές τους για τις τραγικές εικόνες που εκτυλίχθηκαν μπροστά τους.

«Οι Νότιγχαμ Πάνθερς είναι πραγματικά συντετριμμένοι που ανακοινώνουν τον τραγικό θάνατο του Άνταμ Τζόνσον, έπειτα από φριχτό ατύχημα στο παιχνίδι με την Σέφιλντ χθες το βράδυ», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της ομάδας του εκλιπόντα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ