Φον ντερ Λάιεν για διαδηλώσεις: Οι επευφημίες «τρομοκρατών» δεν έχουν «καμιά θέση στην Ευρώπη»
Ανανεώθηκε:
Τις διαδηλώσεις κατά του Ισραήλ στην Ευρώπη καταδικάζει η πρόεδρος της της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, σημειώνοντας πως «οι επευφημίες της τρομοκρατίας, του αντισημιτισμού και η βία κατά μειονοτήτων είναι αχρειότητες που δεν έχουν καμιά θέση στην Ευρώπη».
Η επικεφαλής της Κομισιόν ανέφερε πως «οι ανοικτές δημοκρατικές κοινωνίες μας είναι η μεγάλη δύναμη της Ευρώπης». Ωστόσο, συμπλήρωσε, το ότι η ΕΕ είναι ανοικτή την καθιστά ευάλωτη.
«Γι’ αυτό πρέπει να καταπολεμάμε από την αρχή κάθε μορφή μίσους εναντίον όσων σκέφτονται διαφορετικά, στο διαδίκτυο ή στους δρόμους».
Υπενθυμίζεται ότι, το Σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκαν μεγάλες διαδηλώσεις υπέρ των Παλαιστινίων σε ευρωπαϊκές χώρες, εν μέσω εντεινόμενων επικρίσεων για το ανελέητο σφυροκόπημα της Λωρίδας της Γάζας.
Ο Τραμπ συνεχάρη τον «νέο πρόεδρο» της Κολομβίας δε λα Εσπριέγια
09:26
Η Χεζμπολάχ δεσμεύεται να «ανταποκριθεί με τον ίδιο τρόπο» στις ισραηλινές παραβιάσεις
09:19
Καλάβρυτα: Βίντεο από την επιχείρηση διάσωσης 60χρονου περιπατητή που έπεσε σε γκρεμό
09:16
To νέο Renault Megane E-Tech συνεχίζει αναβαθμισμένο συνολικά
09:15