Πέθανε στα ...113 της. Απαρηγόρητος ο...85άχρονος γιος της!
Γεννήθηκε την ίδια χρονιά και μάλιστα 11 μήνες πριν οι αδελφοί Ράιτ πραγματοποιήσουν την πρώτη ελεγχόμενη, μηχανικά προωθούμενη και με διάρκεια πτήση αεροπλάνου. Μπήκε στο βιβλίο Γκίνες πέρυσι, καθώς της δόθηκε ο τίτλος του πιο ηλικιωμένου ανθρώπου στον κόσμο που υποβάλλεται σε επέμβαση στον γοφό και μέχρι τα τέλη της περασμένης εβδομάδας κατείχε τον τίτλο του γηραιότερου ατόμου στη Βρετανία.
Ο λόγος για την Γκλάντις Χούπερ, η οποία γεννήθηκε στο Μπράιτον στις 18 Ιανουαρίου του 1903 και έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 113 ετών, δίνοντας πλέον τη σκυτάλη του γηραιότερου εν ζωή ατόμου στη Βρετανία στην ηλικίας 112 ετών, Μπέσι Καμ, που ζει στο Ρόδεραμ.
Η Χούπερ ίδρυσε την πρώτη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων στο Λονδίνο, διηύθυνε το άλλοτε Kingscliff House School και νυν Brighton College ενώ υπήρξε και δεινή πιανίστρια.
Έμεινε χήρα το 1988, ενώ μέχρι και την ημέρα του θανάτου της ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, σύμφωνα με τον 85χρονο γιο της.
Αλλαγές στη στρατιωτική θητεία: Ποιοι μπορούν να υπηρετήσουν 9 μήνες - Χωρίς βεβαιώσεις οι αναβολές
21:19
Η Άγκυρα αμφισβητεί το ελληνικό Χωροταξικό των ΑΠΕ - Επαναφέρει τις Γκρίζες Ζώνες στο Αιγαίο
21:15
Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση 16χρονου από τον Κολωνό
21:02
Θαλαμηγός προσέκρουσε σε αβαθή στη Νάουσα της Πάρου - Καλά στην υγεία τους επιβάτες και πλήρωμα
20:53