Πωλείται σε τιμή «ρεκόρ» η έπαυλη του Ρόμπιν Γουίλιαμς στην Καλιφόρνια
Ανανεώθηκε:
Στο ποσό των 23.495.125 ευρώ πωλείται η έπαυλη του αείμνηστου κωμικού ηθοποιού Ρόμπιν Γουίλιαμς και της πρώην συζύγου του, στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια.
«Είναι ένα όμορφο, χαρούμενο σπίτι» δήλωσε η πρώην σύζυγος του ηθοποιού και παραγωγός στη Wall Street Journal, Μάρσα Γκάρσες.
«Εκεί περάσαμε πολλά φανταστικά χρόνια χαράς, διασκέδασης και ευτυχίας».
Όταν το ζευγάρι χώρισε, η κατοικία πέρασε στην κατοχή της Γκάρσες. Πριν από το διαζύγιο είχαν πραγματοποιήσει ολική ανακαίνιση στη έπαυλη των επτά υπνοδωματίων και οκτώ μπάνιων.
Σημειώνεται ότι, αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες κατοικίες στην περιοχή χτισμένη από τον αρχιτέκτονα Earle B. Bertz το 1926.
Δεσπόζει σε ένα ξεχωριστό σημείο όπου η θέα των 20 δωματίων της εκτείνεται από τον Ειρηνικό Ωκεανό μέχρι τον κόλπο του Σαν Φρανσίσκο, τη γέφυρα Golden Gate και το Marin Headlands.
Ένα μείγμα κλασικών και σύγχρονων στοιχείων αισθητικής με αυθεντικές λεπτομέρειες από ξύλο και γυαλί, ψηλά ταβάνια, μαρμάρινες κολώνες, θολωτές καμάρες και ξύλινα δάπεδα.
Ξεχωρίζει ένα μπαρ σε στυλ εποχής κρυμμένο πίσω από έναν τοίχο με ξύλινη επένδυση, αίθουσα κινηματογράφου με πτυσσόμενο προβολέα και τα κρυφά περάσματα που συνδέουν τα παιδικά υπνοδωμάτια.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μαντλίν Ολμπράιτ: Πωλείται το σπίτι που φιλοξένησε Κίσινγκερ, Αραφάτ και Κοντολίζα Ράις
Λος Άντζελες: Το αρχοντικό του Χάουαρντ Χιουζ πωλείται 23 εκατ. δολάρια
Ανθρωποειδές ρομπότ συνόδευσε την Μελάνια Τραμπ σε συνέδριο για ΑΙ στο Λευκό Οίκο (vid&pic)
21:59
Λέκκας στο CNN Greece για τον σεισμό 4,9 Ρίχτερ στο Άγιο Όρος: «Το φαινόμενο έχει επανέλθει δριμύτερο»
21:46
Κρήτη: Στιγμές τρόμου για ηλικιωμένο ζευγάρι και δύο γυναίκες από άνδρα που τους απείλησε με μαχαίρι
21:35
Δανία: Στη Μέτε Φρεντέρικσεν η εντολή να ηγηθεί στις διαπραγματεύσεις για σχηματισμό κυβέρνησης
21:25