ΚΟΣΜΟΣ

Πωλείται σε τιμή «ρεκόρ» η έπαυλη του Ρόμπιν Γουίλιαμς στην Καλιφόρνια

Πωλείται σε τιμή «ρεκόρ» η έπαυλη του Ρόμπιν Γουίλιαμς στην Καλιφόρνια
Ο ηθοποιός Ρόμπιν Γουίλιαμς Dan Steinberg/Invision/AP

Στο ποσό των 23.495.125 ευρώ πωλείται η έπαυλη του αείμνηστου κωμικού ηθοποιού Ρόμπιν Γουίλιαμς και της πρώην συζύγου του, στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια.

«Είναι ένα όμορφο, χαρούμενο σπίτι» δήλωσε η πρώην σύζυγος του ηθοποιού και παραγωγός στη Wall Street Journal, Μάρσα Γκάρσες.

«Εκεί περάσαμε πολλά φανταστικά χρόνια χαράς, διασκέδασης και ευτυχίας».

Όταν το ζευγάρι χώρισε, η κατοικία πέρασε στην κατοχή της Γκάρσες. Πριν από το διαζύγιο είχαν πραγματοποιήσει ολική ανακαίνιση στη έπαυλη των επτά υπνοδωματίων και οκτώ μπάνιων.

Σημειώνεται ότι, αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες κατοικίες στην περιοχή χτισμένη από τον αρχιτέκτονα Earle B. Bertz το 1926.

Δεσπόζει σε ένα ξεχωριστό σημείο όπου η θέα των 20 δωματίων της εκτείνεται από τον Ειρηνικό Ωκεανό μέχρι τον κόλπο του Σαν Φρανσίσκο, τη γέφυρα Golden Gate και το Marin Headlands.

Ένα μείγμα κλασικών και σύγχρονων στοιχείων αισθητικής με αυθεντικές λεπτομέρειες από ξύλο και γυαλί, ψηλά ταβάνια, μαρμάρινες κολώνες, θολωτές καμάρες και ξύλινα δάπεδα.

Ξεχωρίζει ένα μπαρ σε στυλ εποχής κρυμμένο πίσω από έναν τοίχο με ξύλινη επένδυση, αίθουσα κινηματογράφου με πτυσσόμενο προβολέα και τα κρυφά περάσματα που συνδέουν τα παιδικά υπνοδωμάτια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ