Εβαν Ελινγκσον: Πέθανε στα 35 του ο πρωταγωνιστής του CSI Miami
Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 35 ετών άφησε ο ηθοποιός Έβαν Έλινγκσον, ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από τον ρόλο του Kyle Harmon στην αστυνομική σειρά CSI Miami.
Ο νεαρός ηθοποιός πέθανε την Κυριακή στο σπίτι του στην κομητεία San Bernardino, ενώ το άψυχο σώμα του εντοπίστηκε μέσα στην κρεβατοκάμαρα.
Η αιτία θανάτου δεν έχει ακόμα εξακριβωθεί, ωστόσο, οι αρχικές πληροφορίες αναφέρουν πως ο θάνατός του δεν φαίνεται να είναι αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας.
Ο Έβαν Έλινγκσον, αγαπήθηκε μέσα από τον ρόλο ως παιδί στο CSI Miami, αλά και στην συγκινητική ταινία «My Sister’s Keeper», όπου συμπρωταγωνίστησε μαζί με την Κάμερον Ντίαζ και την Άμπιγκεϊλ Μπρέσλιν. Τα τελευταία χρόνια είχε απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.
Τραγωδία στο Τορίνο: Άνδρας πνίγηκε με φέτα πανετόνε
19:30
Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του διοικητή της Πυροσβεστικής Άνω Ποροΐων (pic&vid)
19:24
Τηλεφωνική επικοινωνία Ζελένσκι με Γουίτκοφ και Κούσνερ για το νέο ειρηνευτικό σχέδιο
19:20
Ισχυρή χαλαζόπτωση στη Λέρο ανήμερα Χριστουγέννων (pics)
19:10