Ανησυχία στη Βρετανία για τις φιλοπαλαιστινιακές διαδηλώσεις του Σαββατοκύριακου
Eκτάκτως θα συνεδριάσει η βρετανική κυβέρνηση προκειμένου να συζητηθούν οι επιπτώσεις του πολέμου μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς στην βρετανική κοινωνία, καθώς εκφράζονται ανησυχίες από υπουργούς σχετικά με τις φιλοπαλαιστινιακές διαδηλώσεις που προγραμματίζονται για αυτό το Σαββατοκύριακο, το οποίο συμπίπτει με τους εορτασμούς για την Ημέρα της Εκεχειρίας.
«Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης θα προεδρεύσει σε μια συνεδρίαση της Cobra (κυβερνητική επιτροπή διαχείρισης κρίσεων) για να συντονίσει την αντίδραση της κυβέρνησης όσον αφορά την κατάσταση στο Ισραήλ και τη Γάζα», ανέφερε ένας εκπρόσωπος του πρωθυπουργού Ρίσι Σούνακ.
Η επιτροπή «θα εξετάσει ποικίλα θέματα αλλά προφανώς θα επικεντρωθεί ιδιαίτερα στις επιπτώσεις της τρομοκρατικής επίθεσης στο εσωτερικό του Ηνωμένου Βασιλείου και πώς μπορούμε να διαχειριστούμε ιδίως τη συνοχή των κοινοτήτων», πρόσθεσε.
SPONSORED
ProntoPegno: Οι «φυλές» των Ελλήνων που χρησιμοποιούν το ιταλικό ενεχυροδανειστήριο
08:58
FT: Γαλλία και Γερμανία εξετάζουν αφαίρεση εξουσιών από την Κάγια Κάλλας - Η αντίδραση της Μόσχας
08:53
Αίγιο: Σήμερα η δίκη του 56χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία ομογενή στην Αυστραλία
08:50
Η νέα, 9η γενιά του Toyota Hilux θα έρθει και στην Ελλάδα
08:49