«Θρίλερ» στη Γάζα με εγκλωβισμένους Έλληνες μέσα σε μοναστήρι - «Κόλαση» γύρω τους από τα πυρά
Ένα «θρίλερ» σε εξέλιξη βρίσκεται στη Γάζα, η οποία πλήττεται από το πυροβολικό του Ισραήλ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού, πέντε Έλληνες έχουν εγκλωβιστεί σε μοναστήρι στη Λωρίδα.
Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο πως έχει ζητήσει να παρέμβει το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών με όποιο τρόπο μπορεί, ενώ αναμένεται να ανοίξει ανθρωπιστικός διάδρομος για να απεγκλωβιστούν.
Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι Έλληνες πολίτες έχουν εγκλωβιστεί μέσα στο μοναστήρι και δεν μπορούν να διαφύγουν από το σημείο που έχει μετατραπεί σε «κόλαση» από τα πυρά και του IDF και της Χαμάς.
Οι σφοδρές μάχες συνεχίζονται εντός και γύρω από την πόλη της Γάζας, καθώς ο ισραηλινός στρατός περικυκλώνει την πόλη.
Σημειώνεται ότι περίπου 1.000 Χριστιανοί είχαν καταφύγει προ εβδομάδων, και ενώ μαίνονταν οι ισραηλινοί βομβαρδισμοί, μέσα στο ιστορικό μοναστήρι του Αγίου Πορφυρίου.
Θυμίζεται ότι ισραηλινή βόμβα από αέρος που εξερράγη δίπλα στο μοναστήρι, προκάλεσε τον θάνατο δεκάδων.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ισραηλινά μαχητικά πάνω από τη Βηρυτό - Μήνυμα Νετανιάχου στον Λίβανο για τη Χεζμπολάχ
Τελ Αβίβ: Ισραηλινοί θρηνούν τους νεκρούς και ζητούν επιστροφή των ομήρων
Η επόμενη μέρα στη Γάζα: Η δήλωση Νετανιάχου, η λύση των δύο κρατών και οι διπλωματικές πιέσεις
Νέα προβλήματα στο Cloudflare - Εκτός λειτουργίας Canvas και Zoom
11:35
Εκλογές Ονδούρα: Προβάδισμα για τον υποψήφιο που στηρίζει ο Τραμπ
11:32
Ιωάννινα: Στα ελληνοαλβανικά σύνορα βρέθηκε ΙΧ των ληστών κοσμηματοπωλείου στην Πάργα
11:32
Τσατραφύλλιας: Η κακοκαιρία δεν έχει τελειώσει - Οι επτά περιοχές που θα «σαρώσει» σήμερα o Byron
11:24