Βρετανία: Δύο 12χρονοι συνελήφθησαν ως ύποπτοι για δολοφονία άνδρα με μαχαίρι
Ανανεώθηκε:
Δύο 12χρονοι που θεωρούνται ύποπτοι για φόνο, συνελήφθησαν σήμερα Τετάρτη ανακοίνωσε η βρετανική αστυνομία, αφότου ένας 19χρονος άνδρας μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου στην πόλη Γουλβερχάμπτον, στην κεντρική Αγγλία.
Ο Σον Σισαχάι πέθανε τη Δευτέρα, αφότου μαχαιρώθηκε κοντά σε έναν δρόμο στο νότιο τμήμα του Γουλβερχάμπτον, το οποίο βρίσκεται βορειοδυτικά του Μπέρμιγχαμ.
«Δύο 12χρονοι συνελήφθησαν το βράδυ της Τρίτης στα σπίτια τους, καθώς θεωρούνται ύποπτοι για φόνο και παραμένουν υπό αστυνομική κράτηση», ανέφερε η αστυνομία του Γουέστ Μίντλαντς σε μια ανακοίνωση.
«Ενισχύσαμε τις περιπολίες στην περιοχή, καθώς κατανοούμε ότι αυτό το περιστατικό θα έχει προκαλέσει βαθιά ανησυχία στην τοπική κοινότητα», προστίθεται στην ανακοίνωση.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Έφηβοι εργάζονται παράνομα ως διανομείς στη Μεγάλη Βρετανία
Βρετανία: Ισόβια σε αστυνομικό που εκβίαζε ανήλικα κορίτσια από 10 έως 16 ετών
SPONSORED
Συναγερμός στη Λετονία για drones - Απογειώθηκαν μαχητικά του ΝΑΤΟ
16:22
Κίνηση στους δρόμους: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός – Πού εντοπίζονται προβλήματα
16:17
Εντολή Χαμενεΐ να παραμείνει το ουράνιο στο Ιράν: «Δεν πρέπει να φύγει από τη χώρα»
16:16
Ένοχες η Air France και η Airbus για την συντριβή αεροσκάφους το 2009 στον Ατλαντικό Ωκεανό
16:03