ΚΟΣΜΟΣ

Η Άνιστον αποχαιρετά τον Μάθιου Πέρι - Αναπαύσου μικρέ αδελφέ

Η Άνιστον αποχαιρετά τον Μάθιου Πέρι - Αναπαύσου μικρέ αδελφέ
Photo by Willy Sanjuan/Invision/AP

Μετά το αντίο του Ματ Λε Μπλανκ και της Κόρτνεϊ Κοξ στον Μάθιου Πέρι, ήρθε η σειρά της Τζένιφερ Άνιστον να αποχαιρετήσει τον συμπρωταγωνιστή της στα «Φιλαράκια» μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram.

Η διάσημη ηθοποιός, που ενσάρκωσε με επιτυχία την Ρέητσελ στη σειρά, αποχαιρέτησε τον Μάθιου Πέρι με ένα μακροσκελές κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό.

«Ω φίλε αυτό με πόνεσε βαθιά… Το να πρέπει να αποχαιρετήσω τον Matty μας ήταν ένα τρελό κύμα συναισθημάτων που δεν έχω ξαναζήσει. Όλοι βιώνουμε την απώλεια κάποια στιγμή της ζωής μας. Απώλεια ζωής ή απώλεια αγάπης. Το να μπορείς πραγματικά να κάθεσαι σε αυτή τη θλίψη, σου επιτρέπει να νιώσεις τις στιγμές χαράς και ευγνωμοσύνης που αγάπησες κάποιον τόσο βαθιά. Και τον αγαπήσαμε βαθιά. Ήταν μέρος του DNA μας» αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της.

«Ήμασταν πάντα οι 6 μας. Αυτή ήταν μια εκλεκτή οικογένεια που άλλαξε για πάντα την πορεία του ποιοι ήμασταν και ποιος θα ήταν ο δρόμος μας. Για τον Matty, γνώριζε ότι του άρεσε να κάνει τους ανθρώπους να γελάνε. Όπως είπε και ο ίδιος, αν δεν άκουγε το «γέλιο» νόμιζε ότι θα πεθάνει. Η ζωή του κυριολεκτικά εξαρτιόταν από αυτό. Και το αγόρι κατάφερε να κάνει ακριβώς αυτό. Μας έκανε όλους να γελάμε. Και να γελάμε δυνατά. Τις τελευταίες εβδομάδες, κλαίω με λυγμούς πάνω από τα μηνύματά μας. Για γέλια και για κλάματα και μετά πάλι γέλια. Θα τα κρατήσω για πάντα. Βρήκα ένα μήνυμα που μου έστειλε από το πουθενά μια μέρα. Τα λέει όλα.»

«Μάτι, σε αγαπώ τόσο πολύ και ξέρω ότι τώρα είσαι απόλυτα ήρεμος και χωρίς πόνο. Σου μιλάω κάθε ημέρα… μερικές φορές σχεδόν σε ακούω να λες μπορούσες να είσαι πιο τρελή;. Αναπαύσου μικρέ αδελφέ. Πάντα μου έφτιαχνες τη μέρα».

Στην ίδια ανάρτηση, η Τζένιφερ Άνιστον έχει συμπεριλάβει και μια στιγμή από τα «Φιλαράκια». Ήταν όταν η «Ρέιτσελ» αποχαιρετούσε τον «Τσάντλερ», όταν ετοιμαζόταν να αφήσει τη Νέα Υόρκη για το Παρίσι.

https://www.instagram.com/p/Czq8K4DMOMQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

ΔΗΜΟΦΙΛΗ