Ισραηλινή όμηρος γέννησε στη Λωρίδα της Γάζας
Ανανεώθηκε:
Μία Ισραηλινή που απήχθη από τους μαχητές της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου γέννησε, ενώ ακόμη βρίσκεται υπό κράτηση στη Λωρίδα της Γάζας.
Την είδηση αυτή έκανε γνωστή η σύζυγός του ισραηλινού πρωθυπουργού, Σάρα Νετανιάχου σε επιστολή της στην Τζιλ Μπάιντεν, που δημοσιεύθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Τετάρτη (15/11).
Να σημειωθεί ότι, το Reuters μετέδωσε πως το Ισραήλ και η Χαμάς φαίνεται να βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία για την απελευθέρωση 50 ομήρων.
Η Χαμάς έχει συμφωνήσει σε ανταλλαγή με γυναικόπαιδα που κρατούνται στις ισραηλινές φυλακές, θέτοντας όμως πενθήμερη κατάπαυση του πυρός στη Γάζα.
Το Κατάρ την ίδια ώρα προειδοποιεί ότι η επιδείνωση της κατάστασης στον πολιορκημένο θύλακα δυσχεραίνει τις διαμεσολαβητικές προσπάθειές και ότι ενδεχομένως δεν θα υπάρξει άλλη ευκαιρία και για τις δύο πλευρές.
Πόσο ασφαλείς είναι οι online αγορές στις εκπτώσεις - Έρευνα προτείνει πρακτικές ασφαλείας
18:58
ΥΠΟ ΤΗΝ «ΑΠΕΙΛΗ» ΤΡΑΜΠ: Γροιλανδία: Η «αμηχανία» του ΝΑΤΟ, η προειδοποίηση των Βρυξελλών και το κρίσιμο ραντεβού στις ΗΠΑ
18:49
ΗΠΑ: Τρεις πρώην επικεφαλής της Fed καταγγέλλουν την προκαταρκτική έρευνα κατά Πάουελ
18:40
Θετικό το κλίμα στη συνάντηση Τραμπ - Σέινμπαουμ: «Είχαμε μία καλή συζήτηση»
18:31