Νετανιάχου για Ερντογάν: Υποστηρίζει τους τρομοκράτες της Χαμάς
Ανανεώθηκε:
Την έντονη αντίδραση του ισραηλινού πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου προκάλεσαν οι σημερινές δηλώσεις του Tούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος υποστήριξε ότι το Ισραήλ είναι «κράτος-τρομοκράτης» που διαπράττει εγκλήματα πολέμου στη Λωρίδα της Γάζας.
«Αποκαλεί κράτος-τρομοκράτη το Ισραήλ, αλλά οι πράξεις του δείχνουν ότι ο ίδιος υποστηρίζει τους τρομοκράτες της Χαμάς», αναφέρεται σε δήλωση του ισραηλινού πρωθυπουργού που δόθηκε απόψε στη δημοσιότητα.
Ο Ταγίπ Ερντογάν επανέλαβε εξάλλου την άποψη ότι η Χαμάς, η οποία διοικεί τη Λωρίδα της Γάζας από το 2007, δεν είναι τρομοκρατική οργάνωση αλλά πολιτικός φορέας εκλεγμένος από τον πληθυσμό του παλαιστινιακού θύλακα.
«Δεν αποδεχόμαστε το κήρυγμα του Ερντογάν», υπογραμμίζει ο Νετανιάχου, υπενθυμίζοντας τους βομβαρδισμούς κουρδικών κοινοτήτων στη νοτιοανατολική Τουρκία.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Νετανιάχου: Ιερές αποστολές η εξόντωση της Χαμάς και η επιστροφή των ομήρων
Γερμανία: Αντιδρούν στην επίσκεψη Ερντογάν η εβραϊκή και η κουρδική κοινότητα
Ο χάρτης πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως και την Πέμπτη 30 Απριλίου
06:00
Νέα παράταση για τις αιτήσεις του Κοινωνικού Τουρισμού μέχρι την Τετάρτη το βράδυ (29/04)
05:00
Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα «Σήμα Διαφορετικότητας»
04:00
Youth Pass: Στις 15 Μαίου η προθεσμία υποβολής αιτήσεων - Αναλυτικά η διαδικασία
03:00