Ο Tom Waits θα παρουσιάσει ειδική εκπομπή στο BBC Radio με τον Iggy Pop
Ανανεώθηκε:
Ο Tom Waits θα συναντηθεί ξανά με τον Iggy Pop τον επόμενο μήνα, όταν θα συμπαρουσιάσουν δίωρη ειδική εκπομπή στο BBC Radio 6 Music.
Η εκπομπή θα μεταδοθεί την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου με τους δύο μουσικούς να ανταλλάσσουν προσωπικά ανέκδοτα και να ερμηνεύουν μερικά από τα αγαπημένα τους τραγούδια.
Ο Τομ Γουέιτς θα διηγηθεί, μεταξύ άλλων, το ταξίδι του στο Λος Άντζελες με τον τραγουδοποιό Ίντεν Άχμπεζ, ο οποίος συνέθεσε την επιτυχία του Nat King Cole του 1948 «Nature Boy».
Εν τω μεταξύ, ο Ίγκι Ποπ θα θυμηθεί πώς κάποτε συνάντησε τυχαία τον ζωγράφο και μουσικό Κάπτεν Μπίφχαρτ να τρώει πρωινό στο Λος Άντζελες, αλλά ήταν «αρκετά σοφός ώστε να μην τον ενοχλήσει».
Μερικά από τα τραγούδια που θα ακουστούν κατά τη διάρκεια της εκπομπής είναι τα "Bye Bye Butterfly" της Πολίν Ολιβέρος, "Moon River" του Φρανκα Όσιαν και "Colorado Kool-Aid" του Τζόνι Πέισεκ, σύμφωνα με δελτίο Τύπου.
Ο Τομ Γουέιτς και ο Ίγκι Ποπ συμπρωταγωνίστησαν στο μικρού μήκους φιλμ «Coffee and Cigarettes: Somewhere in California» του 1993, το οποίο αργότερα συμπεριλήφθηκε στη μεγάλου μήκους ταινία του Τζιμ Τζάρμους το 2003 «Coffee and Cigarettes».
Ιταλία: Αθώα η ινφλουένσερ Κιάρα Φεράνι για την υπεξαίρεση χρηματων φιλανθρωπικης καμπάνιας
17:07
Οι ΗΠΑ αποσύρουν στρατεύματα από αεροπορική βάση στο Κατάρ - «Προληπτικό μέτρο» λένε αξιωματούχοι
17:04
ΕΛΤΑ: Τι απαντούν στους πράκτορες των ΕΛΤΑ Courier για το το νέο προμηθειακό μοντέλο
17:00
Τρία νέα εργαλεία για τον έλεγχο και την προστασία ανηλίκων στο Youtube
16:48