Νεκρή Ρωσίδα ηθοποιός σε βομβαρδισμό θεάτρου την ώρα της παράστασης
Ανανεώθηκε:
Ρωσίδα ηθοποιός σκοτώθηκε σε ουκρανική επίθεση στην κατεχόμενο Ντόνετσκ της Ουκρανίας, ενώ έπαιζε σε παράσταση για τον ρωσικό στρατό, σύμφωνα με το θέατρο της.
Η ηθοποιός Polina Menshikh έδινε μια παράσταση σε μια αίθουσα χορού που μπορεί να φιλοξενήσει περίπου 150 άτομα, σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο.
Ένα βίντεο από την στιγμή της επίθεσης ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δείχνει προφανώς την ηθοποιό να τραγουδά και να παίζει κιθάρα στη σκηνή πριν ακουστεί μια έκρηξη και σβήσουν τα φώτα της αίθουσας.
Η Polina Menshikh πέθανε στο νοσοκομείο.
Η αίθουσα που παιζόταν η παράσταση βρίσκεται στο χωριό Kumachove στην περιοχή του Ντόνετσκ και βομβαρδίστηκε στις 19 Νοεμβρίου.
Η Ουκρανία ανακοίνωσε ότι περίπου 20 Ρώσοι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε εκείνη την επίθεση, αλλά οι ρωσικές αρχές δεν θέλησαν να σχολιάσουν το περιστατικό.
Μιλώντας στην ουκρανική υπηρεσία του BBC, εκπρόσωπος του ουκρανικού στρατού επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ για τον βαμβαρδισμό.
Το Portal, ένα θεατρικό στούντιο με έδρα την Αγία Πετρούπολη που σχετίζεται με την Polina Menshikh, είπε ότι θα τιμήσει τη μνήμη της με μια παράσταση έργου που είχε σκηνοθετήσει στο παρελθόν.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ζελένσκι: «Ας έρθει ο Τραμπ να του εξηγήσω πως ειρήνευση χωρίς Ντονμπάς και Κριμαία δεν υπάρχει»
Πούτιν για Ουκρανία: «Πρέπει να σταματήσουμε την τραγωδία» δηλώνει στο G20
Ρωσία: Κατέστρεψε θαλάσσια και εναέρια drones της Ουκρανίας με στόχο την Κριμαία
Για διαδηλώσεις χιλιάδων πολιτών στη Διάσκεψη του Μονάχου προετοιμάζονται οι αρχές της Γερμανίας
08:20
Boeing: Από την απότομη προσγείωση σε νέα ύψη - Η χρονιά της επαναφοράς
08:15
Καιρός: Άνοιξη στην «καρδιά» του χειμώνα με 22 βαθμούς Κελσίου - Βροχές ξανά στην Αττική την επόμενη εβδομάδα
08:10
Ζερεφός στο CNN Greece: Στο Κοινό των Ακαδημιών ενώνουμε τις δυνάμεις μας σε ένα ρευστό κόσμο
08:05