ΚΟΣΜΟΣ

Κολομβία: Άγρια δολοφονία 23χρονου ηθοποιού του Netflix - Βρέθηκε μαχαιρωμένος και δεμένος χειροπόδα

Κολομβία: Άγρια δολοφονία 23χρονου ηθοποιού του Netflix - Βρέθηκε μαχαιρωμένος και δεμένος χειροπόδα
caliescalioficial / Instagram

Άγρια δολοφονία νεαρού ηθοποιού του Netflix, αποκαλύφθηκε στην πόλη Τουλούα της Κολομβίας.

Θύμα, ο 23χρονος Kevin Andres Munoz Tovar που εντοπίστηκε νεκρός την Δευτέρα με τους δράστες να τον έχουν μαχαιρώσει σε όλο του το σώμα.

Ο νεαρός Κολομβιανός ηθοποιός που είχε παίξει σε πολλές ταινίες στην πλατφόρμα του Netflix και του Apple TV εντοπίστηκε νεκρός και δεμένος χειροπόδαρα, αναφέρουν τοπικά μέσα της πόλης Τουλούα.

Οι τοπικές αρχές αναφέρουν ότι ήδη έχει συλληφθεί ένας 19χρονος ως ύποπτος για τη δολοφονία του ηθοποιού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας για την σύλληψη του νεαρού υπόπτου: «Το αστυνομικό τμήμα της Valle αναφέρει ότι χάρη στις έγκαιρες πληροφορίες που έδωσαν οι πολίτες, επιτεύχθηκε η σύλληψη ενός 19χρονου, ο οποίος φέρεται να συμμετείχε στην ανθρωποκτονία του Kevin Andres Munoz Tovar, γνωστού ηθοποιού από κολομβιανή ταινία. Τα άτομα που προκάλεσαν τους τραυματισμούς στη συνέχεια διέφυγαν από τη σκηνή, αλλά χάρη σε πληροφορίες από την κοινότητα, ένας από αυτούς συνελήφθη».

Το 23χρονο θύμα πρωταγωνίστησε το 2020 στην ταινία του Netflix «Lavaperros».

Το 2022 εμφανίστηκε στο θρίλερ «Echo 3» του Apple TV+, στο οποίο πρωταγωνιστούσαν οι Michiel Huisman, Luke Evans και Jessica Collins, ενώ εμφανίστηκε επίσης σε ένα επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς «Turbia»

Σημειώνεται πως η δολοφονία του Kevin Andres Munoz Tovar είναι η 11η που καταγράφεται φέτος στην πόλη Tulua της Κολομβίας.

https://www.instagram.com/p/Cz42cAKrYJf/

ΔΗΜΟΦΙΛΗ