Τσάι-αγιασμός για τον Ντόναλντ Τραμπ
Μια ινδική εταιρεία έστειλε 6.000 φακελάκια πράσινο τσάι στον υποψήφιο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για το προεδρικό χρίσμα Ντόναλντ Τραμπ, επισημαίνοντας ότι το ρόφημα θα μπορούσε να τον βοηθήσει να γίνει «εξυπνότερος» και να «εξαγνίσει» την ψυχή του.
Το ασυνήθιστο αυτό δώρο, που ισοδυναμεί με κατανάλωση τσαγιού για τέσσερα χρόνια, με ρυθμό τεσσάρων φλιτζανιών σε καθημερινή βάση, το προσφέρει μια επιχείρηση που εδρεύει στην Κολκάτα, η Te-a-me.
Ο ιδιοκτήτης της μάλιστα, ο Σουμίτ Σαχ δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι άνοιξε έναν ιστότοπο, το www.teafortrump.com – όπου οι χρήστες μπορούν να προτρέψουν τον δισεκατομμυριούχο να πίνει καθημερινά τσάι.

Όπως τόνισε ο Ινδός ιδιοκτήτης:
Πιστεύουμε βαθιά ότι το πράσινο τσάι είναι ωφέλιμο για πολλούς ανθρώπους. Σκεφτήκαμε ότι αυτό το ρόφημα θα βοηθήσει τον Ντόναλντ Τραμπ να εξαγνίσει το πνεύμα του, το σώμα του και την ψυχή του. Έχει επιπλέον αποδειχθεί ότι το πράσινο τσάι κάνει τους ανθρώπους εξυπνότερους. Επομένως το μήνυμα που στέλνουμε είναι "σας παρακαλούμε, κ. Τραμπ, πιείτε αυτό το τσάι. Είναι για το συμφέρον σας, για το συμφέρον των ΗΠΑ, για το συμφέρον ολόκληρου του πλανήτη"
Διαβάστε το άρθρο για τη Δικαιοσύνη και τη διαφθορά που οδήγησε στην πειθαρχική δίωξη του Β. Φλωρίδη
15:28
Εκλογές στο Ισραήλ: Ο Άιζενκοτ κάλεσε τους ψηφοφόρους να εκδιώξουν «την χειρότερη κυβέρνηση»
15:18
Γαλλία: Τέλος το Parcoursup έως το 2028 και 15.000 νέες θέσεις εισαγωγής - Τα μέτρα της κυβέρνησης
15:15
Δίκη Τεμπών: Άκουγα βοήθεια καίγομαι, αλλά ήμουν πάνω, δε μπορούσα να βοηθήσω», κατέθεσε επιζήσασα
15:15