Ιταλία: Με γρίπη ο πάπας - Έστειλε μήνυμα για τη βία κατά των γυναικών
Ο πάπας Φραγκίσκος ακύρωσε σήμερα τις προγραμματισμένες συναντήσεις του λόγω γρίπης. Για προληπτικούς λόγους, ο ποντίφικας το απόγευμα υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία, στην καθολική πανεπιστημιακή κλινική της Ρώμης Αγκοστίνο Τζεμέλι. Από την τομογραφία δεν προέκυψε τίποτα το ανησυχητικό.
Αν αναρρώσει έως αύριο Κυριακή, ο Φραγκίσκος μετά τη λειτουργία θα ευλογήσει τους συγκεντρωμένους πιστούς που θα μεταβούν στην πλατεία του Αγίου Πέτρου.
Ωστόσο αν και άρρωστος, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πάπας αναφέρθηκε στη σημερινή διεθνή ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών και τόνισε ότι «η βία κατά των γυναικών είναι μια δηλητηριώδης αγριάδα που βασανίζει την κοινωνία μας, και πρέπει να ξεριζωθεί».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πάπας Φραγκίσκος: Να αποσταλεί μεγαλύτερη ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα
Πάπας Φραγκίσκος: Λέμε όλοι μας παύσατε πυρ
SPONSORED
Οι ΗΠΑ ζητούν «χωρίς καθυστέρηση» από το Ιράν πληροφορίες για το πυρηνικό υλικό του
19:45
ΕΛ.Α.Σ για ανασχηματισμό: Ανακύκλωση του ασήμαντου
19:36
Το Ισραήλ «θα συνεχίσει να επιχειρεί» στον Λίβανο κατά της Χεζμπολάχ δηλώνει ο υπουργός Άμυνας
19:27
Σε ύφεση η φωτιά στο Λουτράκι – Συνελήφθη 70χρονος Γάλλος που εκτελούσε εργασίες
19:19