Επίθεση Νίκαια: Ελληνική πρεσβεία - Δεν υπάρχουν ως τώρα Έλληνες ανάμεσα στα θύματα
«Έως τώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες για Έλληνες μεταξύ των θυμάτων», διαβεβαίωσε η Κωνσταντίνα Πανέτη, προϊσταμένη του γραφείου Τύπου της ελληνικής πρεσβείας στο Παρίσι, με δηλώσεις της στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
«Η ελληνική πρεσβεία από την πρώτη στιγμή τέθηκε σε κατάσταση επιφυλακής και ενημερώνει τους Έλληνες πολίτες που βρίσκονται στο γαλλικό έδαφος», προσθέτει η κυρία Πανέτη, τονίζοντας ότι οι γαλλικές αρχές ανακοίνωσαν την παράταση για άλλους τρεις μήνες της καταστασης έκτακτης ανάγκης στη χώρα.
Ο κ. Γιάννης Ιωάννου, διπλωμάτης στο ελληνικό προξενείο της Νίκαιας δήλωσε στο ΑΜΠΕ ότι «οι Έλληνες που ζουν στη Νίκαια είναι 300 άνθρωποι, όλοι ηλικιωμένοι, δεύτερης και τρίτης γενιάς», προσθέτοντας ότι «οι περισσότεροι από αυτούς είχαν φύγει για διακοπές στην Ελλάδα και σε άλλα μέρη της Γαλλίας».
Συντάξεις χηρείας: Τι πρέπει να γνωρίζετε για το νέο πλαίσιο
00:30
Αγγλία - Αργεντινή 1-2: Στον τελικό του Μουντιάλ η Αλμπισελέστε
00:03
Βανς: Το Ισραήλ χάνει τη μάχη της κοινής γνώμης στις ΗΠΑ
23:59
Θεσσαλονίκη: 37χρονος επιτέθηκε σε αστυνομικούς και προκάλεσε φθορές σε δύο περιπολικά με γκασμά
23:54