Ουκρανία: Διάσωση 2.500 ανθρώπων από σφοδρή χιονοθύελλα στην Οδησσό
Ανανεώθηκε:
Περισσότεροι από 2.500 άνθρωποι διασώθηκαν στην νότια Ουκρανία, από την σφοδρή χιονοθύελλα που σαρώνει την Οδησσό.
Σύμφωνα με τον κυβερνήτη της Πειριφέρειας Οδησσού, Όλεχ Κίπερ, 313 οικισμοί στην περιοχή δεν έχουν ηλεκτρικό ρεύμα λόγω της κακοκαιρίας.
Η περιφέρεια της Οδησσού, η οποία βρίσκεται στην ακτή της Μαύρης Θάλασσας, πλήττεται από σφοδρές χιονοθύελλες από την Κυριακή, που είχαν ως αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό οχημάτων και τη διακοπή της ηλεκτροδότησης.
Συνολικά 849 οχήματα ρυμουλκήθηκαν, μεταξύ των οποίων 24 λεωφορεία και 17 ασθενοφόρα, διευκρίνισε ο Κίπερ σε ανάρτησή του στην εφαρμογή Telegram.
Όλοι όσοι είχαν εγκλωβιστεί στο χιόνι από τότε που άρχισε η χιονοθύελλα έχουν τώρα διασωθεί, πρόσθεσε ο Ουκρανός κυβερνήτης.
Από την αρχαία Αίγυπτο, στο Instagram: Πώς η γάτα έγινε παγκόσμιο σύμβολο
08:00
Οι επιστήμονες ανακάλυψαν γιατί χάνουμε την όρεξή μας όταν αρρωσταίνουμε
08:00
Σταθερή η τουριστική ζήτηση για το Πάσχα: Πώς επηρεάζονται οι κρατήσεις λόγω του πολέμου - Οι δημοφιλέστεροι προορισμοί
07:53
Ανοιχτά σήμερα εμπορικά καταστήματα και σούπερ μάρκετ - Ποια και ποιες ώρες θα λειτουργήσουν
07:52