Νετανιάχου: «Θα απελευθερώσουμε τους ομήρους και μετά θα εξοντώσουμε τη Χαμάς»
Απελευθέρωση όλων των ομήρων που κρατά η Χαμάς υποσχέθηκε εκ νέου ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου κατά την παρουσία την Τρίτη (28/11) σε στρατιωτική βάση του Ισραήλ.
Παράλληλα, πρόσθεσε οι στρατιωτικές επιχειρήσεις θα συνεχιστούν μετά τη λήξη της εκεχειρίας, με στόχο να εξουδετερωθεί πλήρως η Χαμάς.
«Μέχρι στιγμής έχουμε απελευθερώσει 74 ομήρους εκ των οποίων οι 50 είναι παιδιά και γυναίκες. Είμαστε υποχρεωμένοι να ολοκληρώσουμε αυτό το σχέδιο και να επιτύχουμε την απελευθέρωση όλων των απαχθέντων μας - αρχικά των γυναικών και των παιδιών, και αργότερα όλων ανεξαιρέτως».
Για να προσθέσει ότι το Ισραήλ είναι υποχρεωμένο να «ολοκληρώσει τους στόχους που έχει θέσει - την απελευθέρωση όλων των ομήρων, την εξάλειψη της τρομοκρατικής οργάνωσης Χαμάς πάνω και κάτω από το έδαφος, και φυσικά η Γάζα δεν είναι θα επιστρέψει ποτέ σε αυτό που ήταν και δεν θα αποτελεί ξανά απειλή για τη χώρα».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Γάζα: Φρικαλεότητες από τους απαγωγείς της Χαμάς καταγγέλει 12χρονος που αφέθηκε ελεύθερος
Γάζα: Παραβίαση της εκεχειρίας καταγγέλει το Ισραήλ - Επιβεβαιώνει η Χαμάς
Στο Κατάρ οι επικεφαλής Μοσάντ και CIA για το θέμα των ομήρων - Επαφές με την ηγεσία της χώρας
Φεύγουν οι τελευταίοι αδειούχοι του Αύγουστου - 27.000 επιβάτες αναχωρούν από τα λιμάνια
09:21
Από το Λόκερεν του Βελγίου στη Μυτιλήνη - Έκανε 3.000 χιλιόμετρα με ποδήλατο
09:12
Αρχαίο DNA από τους Νεάντερταλ μπορεί να χαρίζει περισσότερους μύες σε ορισμένους ανθρώπους
09:00
Η Audi εξετάζει πώς θα σώσει τον εμβληματικό πεντακύλινδρό της
08:51